GSB kaç kişi başvurdu?

İçindekiler:

  1. GSB kaç kişi başvurdu?
  2. İŞKUR kura çekimleri ne zaman?
  3. GSB personel alımı 2021 başvuru nasıl yapılır?
  4. GSB personel alımı 2021 başvuru nereden yapılır?
  5. TYP kura ne zaman?
  6. İŞKUR başvurusunu nasıl yapabilirim?
  7. ISKUR tarım ISci alımı basvurusu nasıl yapılır?

GSB kaç kişi başvurdu?

GSB kamu işçisi alımları için ise İŞKUR üzerinden yapılan başvurularda 6 kişilik kontenjana toplamda aday başvuru yaptı. Başvuruları sadece erkek adaylar yapabildi. Başvuranların arasında çoğunluğunun da üniversite mezunu adaylar olduğu yer aldı.

İŞKUR kura çekimleri ne zaman?

Gençlik Spor Bakanlığı konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekimi Çarşamba günü yapılacaktır.

GSB personel alımı 2021 başvuru nasıl yapılır?

1) Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 23 – 27 Ağustos 2021 tarihlerinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilecektir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilecektir.

GSB personel alımı 2021 başvuru nereden yapılır?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı için İŞKUR üzerinden yapılan başvurular devam ediyor. Temizlik görevlisi ile güvenlik görevlisi alımı için başvurular 23 – 27 Ağustos 2021 tarihlerinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden gerçekleştirilecek.

TYP kura ne zaman?

Tarihinde Çekilen Typ Kura Sonuçları

İŞKUR başvurusunu nasıl yapabilirim?

İnternet şubesinin ana sayfasında yer alan “iş arayan” seçeneğine giriş yaparak özgeçmiş oluşturabilirsiniz. CV oluştur bölümü üzerinden istenilen bilgileri girebilirsiniz. Size uygun olan iş ilanlarını aramak için İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan iş bulma formunu doldurabilirsiniz.

ISKUR tarım ISci alımı basvurusu nasıl yapılır?

GENEL ŞARTLAR: Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde herhangi bir İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.