FOX TV Fatih Portakal neden haber sunmuyor?

İçindekiler:

  1. FOX TV Fatih Portakal neden haber sunmuyor?
  2. Fatih Portakal neden Haberciligi birakti?
  3. Fatih Portakal ne zaman birakti?
  4. Fatih Portakal hangi kanalda habercilik yapıyor?
  5. Fatih Portakal Hangi gazetede yazıyor?
  6. Fatih Portakal yeni sezonda hangi kanalda?
  7. Fatih Portakal şimdilerde ne yapıyor?

FOX TV Fatih Portakal neden haber sunmuyor?

FATİH PORTAKAL'DAN İLK AÇIKLAMA * 10 yıldır gurur duyarak çalışıp, birlikte keyifle yol aldığım foxhaber'den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece,“Ne yapmak istiyorum?”sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi.

Fatih Portakal neden Haberciligi birakti?

Odatv'de yer alan habere göre, Fatih Portakal'ın FOX TV'den ayrılmasının iki nedeni olduğu iddia edildi. ... Fatih Portakal'ın görevi bırakmasının en kritik nedeni bu. 53 yaşında olan Portakal'ın görevi bırakmasının ikinci nedeni ise, kendi ailesine yakın olmak, kendisine ve ailesine daha fazla zaman ayırma isteği."

Fatih Portakal ne zaman birakti?

FOX TV sunucusu Fatih Portakal görevini bıraktı | Türkiye | DW | 24.08.2020.

Fatih Portakal hangi kanalda habercilik yapıyor?

"2010 yılından beri kanalımızda Fox Ana Haber bülteni sunuculuğu görevini büyük bir başarıyla yürüten ve FOX ekranlarından milyonlara ulaşarak Türk televizyon tarihine geçen rekor başarılarda önemli katkıları olan değerli ekip arkadaşımız Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal ...

Fatih Portakal Hangi gazetede yazıyor?

Rahmi Turan: Fatih Portakal – Sözcü Gazetesi.

Fatih Portakal yeni sezonda hangi kanalda?

Türkiye'nin en çok izlenen anchormanleri Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya, 16 Eylül'de yeniden izleyici ile buluşmaya hazırlanıyorlar. Haberin sevilen yüzleri, mutlu, huzurlu ve umut dolu bir Türkiye için yeni sezonda da FOX Haber'de olacaklar.

Fatih Portakal şimdilerde ne yapıyor?

Fatih Portakal, YouTube kanalında yayınlara devam edeceğini duyurdu. FOX TV'den ayrılan gazeteci Fatih Portakal, Twitter hesabından video paylaşarak YouTube kanalında haberciliğe devam edeceğini duyurdu.