Superonline wifi şifremi nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Superonline wifi şifremi nasıl öğrenebilirim?
  2. Turkcell Superonline modem şifresi nasıl öğrenilir?
  3. Turkcell Superonline modem arayüzüne nasıl girilir?
  4. Modemde wifi şifresi nasıl değiştirilir?
  5. Modem şifresi nasıl değiştirilir süperonline?
  6. SuperOnline şifrem ne?
  7. Huawei modem web sayfasına nasıl giriş yapabilirim?
  8. Modem üzerindeki şifre hangisi?
  9. Turkcell şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?

Superonline wifi şifremi nasıl öğrenebilirim?

Fiber/ADSL Şifremi nasıl alabilirim? Ürünlerim​ sayfasında yer alan İnternet Hizmetleri sekmesinden ürün işlemlerine gelerek Ürün Şifresi talebinde bulunabilirsiniz. Ürün şifresi tercihinize göre SMS veya e-posta yolu ile tarafınıza gönderilecektir.

Turkcell Superonline modem şifresi nasıl öğrenilir?

Şifremi bilmiyorum/unuttum nasıl öğrenebilirim? Kurumsal Online İşlem Merkezinin açılış sayfasında “Şifremi Bilmiyorum/Unuttum diyerek yeni bir şifre oluşturabilir ve tercihinize göre sisteme kayıtlı cep telefonunuza ya da e-posta adresine gönderimini sağlayabilirsiniz.

Turkcell Superonline modem arayüzüne nasıl girilir?

İnternet tarayıcınızın adres çubuğu alanına 192.168.1.1 yazıp enter tuşuna basın. Kullanıcı adı ve şifre alanına sırasıyla admin ve superonline yazarak modem arayüzüne giriş yapın.

Modemde wifi şifresi nasıl değiştirilir?

TTnet modem şifresini değiştirmek için arayüze giriş yapmanız gerekmektedir. 192.168.1..168.2.1 IP adreslerini internet tarayıcınızın adres çubuğuna yazıp adrese gidin. Kullanıcı adı ve şifre kısmına admin yazarak giriş yapın. Eğer kabul etmezse kullanıcı adını admin, şifreyi ise ttnet olarak değiştirin.

Modem şifresi nasıl değiştirilir süperonline?

Kurumsal Online İşlem Merkezi Hesabım bölümü altında yer alan Şifre Değiştir​ sekmesinden sisteme giriş için kullanmış olduğunuz şifrenizi değiştirebilirsiniz. Şifre değiştirmek için mevcut şifrenizi ve yeni şifrenizi (tekrar ederek) yazmanız yeterli olacaktır.

SuperOnline şifrem ne?

Cep telefonu numaranız Turkcell ise SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell dışındaki diğer operatörler için, SIFRE yazıp "05"ye ​kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz. Gönderdiğiniz kısa mesaj tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.

Huawei modem web sayfasına nasıl giriş yapabilirim?

Tarayıcınız (İnternet Explorer, Firefox, Chrome,Opera, Safariv.b.) açıyoruz ve adres kısmına modem'in IP'si olan 192.168.1.1 enter tuşuna tıklıyoruz. HG552E SuperOnline Huawei Modem Giriş Şifresi için Kullanıcı adına: admin Şifreye: superonline yazarak Oturum Aç butonuna tıklayın.

Modem üzerindeki şifre hangisi?

Modem arayüzüne ip ile giriş yaptıktan sonra genelde Wireless Ayarları, Kablosuz Ayarları, Kablosuz Ağ Güvenliği başlıkları altında yer alır. Şifre kısmı genelde noktalı şekildedir, ilgili ekrana geldiyseniz modemin şifresini değiştirmek için sadece 8 ile 64 karakter arası bir şifre yazmanız yeterli olacaktır.

Turkcell şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?

Turkcell Şifrenizi "sifre" yazıp 2222'ye veya 2200'a göndererek ücretsiz olarak alabilirsiniz. Turkcell Şifreniz SMS ile tarafınıza gönderilecektir. Turkcell şifrenizi aldıktan sonra, giriş yapacağınız site ya da uygulamalarda GSM Numaranız ve Turkcell Şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.