Adobe Shockwave Player nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Adobe Shockwave Player nedir ne işe yarar?
  2. Flash Player kaldırılmalı mı?
  3. Shock Waves nedir?
  4. Shockwave kimdir?
  5. Flash Player desteği neden bitti?
  6. Transformersları kim yarattı?
  7. Bumblebee neye dönüşür?

Adobe Shockwave Player nedir ne işe yarar?

Shockwave ise Flash oynatıcının özellikleri daha arttırılmış sadece başlangıç zamanı ondan daha geç olan abisi niteliğindedir ve daha karışık web uygulamaları için tercih edilir bu yüzden tarayıcı özelliklerini flash'a nazaran daha da fazla genişlettiğinden bahsedilebilir.

Flash Player kaldırılmalı mı?

tarihi itibariyle Adobe Flash resmi ömrünü tamamladı. 'den itibaren de Adobe Flash oynatıcı ve neredeyse tüm Flash eklentileri artık hiçbir içeriği oynatamayacak. ... Sisteminizin güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak için, Flash Player içeriğini acilen kaldırmanızı tavsiye ediyoruz."

Shock Waves nedir?

Yeni nesil shock wave (şok dalga) tedavisi özellikle selülit ve sıkılaşma problemi olanlar için çok etkili bir tedavi yöntemidir. Bu tedavi sonrasında gevşeme sorunu da iyileştiği için popo bölgesinde de belirli oranda dikleşme sağlanabilmektedir.

Shockwave kimdir?

Shockwave: Decepticon robotları arasındaki görevi ajanlık olan Shockwave, Megatron'un en sadık ve güvenilir hizmetkarından biridir.

Flash Player desteği neden bitti?

Adobe Flash Player'ın hayli fazla güvenlik zafiyeti içermesi. Güvenlik açıklarıyla birlikte HTML5 ile arka planda kalan ve önemsizleşen Flash Player, sonunda 2020 yılında hayatına veda edecek. Böylece web tarayıcıları için önemli bir güvenlik açığı da kendiliğinden kapanmış olacak.

Transformersları kim yarattı?

Unicron'un kardeşi ve evrende ona karşı koyabilen tek varlık olan Primus, Transformers evreninin tanrısıdır. Primus, Transformerlar'ı yarattı ve onun küçük birer parçası tüm yarattığı bu varlıkların içinde bulunuyor.

Bumblebee neye dönüşür?

Kırmızı-mavi renkte kocaman bir tıra dönüşür. Optimus'un kocaman bir savaş baltası vardır ve bu baltayı silah olarak kullanır. Bumblebee: Heyecanlı ve yerinde duramayan sarı renkli genç bir Autobot olan Bumblebee, su altında gidebilen bir özelliğe sahiptir. Sarı-siyah renkte bir Hatchback'e dönüşür.