MHRS Nasıl Alınır?

İçindekiler:

  1. MHRS Nasıl Alınır?
  2. MHRS numarası ne demek?
  3. Randevu çıktısı nasıl alınır?
  4. Randevu günü nasıl öğrenilir?
  5. Kimlik randevumu nasıl görebilirim?
  6. Hastane Randevu almak için ne gerekli?
  7. Cildiye randevu nasıl alınır?
  8. MHRS Randevu sistemi saat kaçta yenileniyor?

MHRS Nasıl Alınır?

Hastanelerden randevu almak için iki yöntem bulunuyor. '' Alo 182'' çağrı merkezini arayarak bağlanacağınız canlı operatöre TC kimlik numaranızı vererek randevunuzu oluşturabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise, www.mhrs.com.tr'den randevunuzu oluşturmak.

MHRS numarası ne demek?

AŞI RANDEVU TELEFON NUMARASI Kovid-19 aşısı olacak vatandaşlar, mobil uygulama veya internetin yanı sıra MHRS Alo 182 hattını arayarak da aşı randevularını alabiliyor. Vatandaşlar, kendilerine en yakın aile hekimlikleri ile tüm kamu, özel ve üniversite hastaneleri için randevularını oluşturabiliyor.

Randevu çıktısı nasıl alınır?

https://www.hastanerandevu.gov.tr ya da https://www.mhrs.gov.tr adresinden randevu al bölümüne girdiğinizde kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra "Randevu Geçmişi" kısmından randevularınızı görebilirsiniz.

Randevu günü nasıl öğrenilir?

Akıllı cihazınızdan MHRS Mobile giriş yaptıktan sonra açılan ekranda randevu geçmişini seçerek aldığınız randevuları görebilirsiniz. ALO 182 çağrı merkezimizi arayarak da bilgi güvenliği kapsamında sorulan sorulara doğru cevap vermeniz halinde ileriye dönük randevularınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kimlik randevumu nasıl görebilirim?

Vatandaşlar, online randevu sistemiyle Nüfus Müdürlüğü dairelerinde sıra beklemeden kimlik kartı başvurusu yapabilirken, işlem için gerekli tüm detayları "https://ekimlikrandevu.nvi.gov.tr/" adresinde öğrenebilecek.

Hastane Randevu almak için ne gerekli?

Hastanelerden randevu alabilmek için MHRS sistemi dışında telefonla da almak mümkündür. Bunun için mobil yada sabit hat kullanılarak ALO 182 çağrı merkezi aranabilir. Bu telefon numarası ile randevu oluşturmak ve istediğiniz hastane ve hekimden randevu almak mümkündür.

Cildiye randevu nasıl alınır?

Hastanemizde Deri ve Zührevi Hastalıklar (Cildiye) Polikliniği hasta kabulüne başlamıştır. Randevu için Alo 182 veya MHRS web adresinden randevu alabilirsiniz.

MHRS Randevu sistemi saat kaçta yenileniyor?

1-Alo182 randevu sistemi üzerinden aynı gün için (gece saat 24:00 ü 1 dakika geçince yeni gün başlamış oluyor yani gece 00:01 den sonra başlayan gün için) randevu alamazsınız. En erken bir sonraki gün den başlamak üzere randevu alabilirisiniz.