Ayaydın Tekstil kimin?

İçindekiler:

  1. Ayaydın Tekstil kimin?
  2. Yaşar Ayaydın nereli?
  3. Tudors turk mu?
  4. Ipekyol hangi ülkeye ait?
  5. Tudors kimin malı?
  6. Tudors hangi şirket?
  7. Tudorlar kimdir?
  8. Ipekyol yerli mi?
  9. Ipekyol sahibi nereli?
  10. Twist markası kime ait?
  11. Ugur Ayaydin kimdir?
  12. Tudors hangi ülkelerde?
  13. Tudor Hanedanlığı 1485 yılında hangi hükümdar tarafından kurulmuştur?
  14. Ipekyol Twist kimin?
  15. Miss Ipekyol kimin?
  16. Twist nerede üretiliyor?
  17. Ipekyol Twist aynı mı?
  18. Ipekyol Genel müdür?

Ayaydın Tekstil kimin?

Bir çok ünlü markanın kıyasıya yarıştığı gömlek sektöründe yarattığı marka ile bir çıkış yaptıktan sonra kalıcı olmayı başaran TUDORS gömleklerinin sahibi Ayaydın Tekstil Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ayaydın, kardeşi Recep Ayaydın ile çıktığı yoldaki başarı öyküsünü anlattı.

Yaşar Ayaydın nereli?

Yıldız Teknik'ten mimar olarak mezun olan Trabzonlu Yaşar Ayaydın'ın 2012'de tescil ederek pazara giriş yaptığı gömlek ve erkek aksesuvar markası Tudors, bu yıl 5 milyon adet gömlek satışı bekliyor. Markanın şu anda yurtiçinde 170, yurtdışında 13 ülkede 42 mağazası bulunuyor. “Araklı'da doğdum.

Tudors turk mu?

Türk gömlek markası Tudors, Belgrad'da Sırbistan'ın en büyük gömlek markası oldu.

Ipekyol hangi ülkeye ait?

MARDİNLİ Yalçın Ayaydın, 1986 yılında kurduğu İpekyol'u Türkiye'de marka yaptığına inandıktan sonra, dünya markası olma yolunda ciddi adımlar atmaya başladı. Bugüne kadar ürünlerini fason ürettiren Yalçın Ayaydın, Haziran ayından itibaren Edirne'de 10 milyon Euro yatırımla kurduğu kendi tesislerinde üretim yapacak.

Tudors kimin malı?

Tudors, 1998 yılında kurulan Ayaydın Tekstil İnşaat Turizm Tic. San. Lim. Şirketi bünyesindeki giyim markasıdır.

Tudors hangi şirket?

“Gömlek Krallığı” olarak tanınan TUDORS, 1998'de Ayaydın Ailesinin perakende sektörüne kazandırdığı gömlek markası. Şirketin iki ortağı Recep Ayaydın ve abi Yaşar Ayaydın'ın TUDORS markası ile baba mesleği gömlekçilikte geldikleri noktayı “başarılı” olarak tanımlamak mümkün.

Tudorlar kimdir?

Tudor hanedanı ya da Tudor dilimi (14) İngiliz tarihinin en parlak dönemlerinden biri olarak gösterilir. ... İngiltere'deki ailesi (Galce: Tudur), İngiltere ve İrlanda'yı 1485'ten 1603'e kadar, 118 yıl boyunca yöneten, Galler kökenli kraliyet ailesidir.

Ipekyol yerli mi?

1986 yılındaki kuruluşuyla Türk hazır giyim sektörüne katılan Ipekyol, 1989 yılında Nişantaşı'nda Rumeli Caddesi üzerinde ilk mağazasını açmıştır. ... Yıllardan beri, pek çok başarılı kadının giyim sektöründeki ilk tercihi olmayı başarmış ve günümüzün en prestijli hazır giyim markaları arasındaki yerini almıştır.

Ipekyol sahibi nereli?

1960 Mardin doğumlu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mardin'de okuduktan sonra 1983 yılında Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi. Bilgi ve birikimlerini tekstilde kullanarak bir aile şirketi oluşturmayı hedefleyen Ayaydın, 1986'da İpekyol'u kurarak ticaret hayatına atıldı.

Twist markası kime ait?

Twist, 1997 yılında ilk kez üretilen stil giyim, ayakkabı ve aksesuar markasıdır. Twist, 2008 yılında Ayaydın ile İtalya'nın global tekstil ve hazır giyim grubu Miroglio'yla birleşerek kurulan Ayaydın-Miroglio Grup bünyesindedir.

Ugur Ayaydin kimdir?

12 çocuklu bir ailenin 10. üyesi olan Uğur Ayaydın ilkokulu Mardin'de okudu. Ortaokul yıllarında ailesi ile birlikte İstanbul'a taşındı ve öğrenimine İstanbul Bahçelievler Lisesi'nde devam etti. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde eğitimine devam ederken bir yandan da abisinin kurduğu aile şirketinde çalıştı.

Tudors hangi ülkelerde?

Bugün Almanya, Polonya, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Makedonya, Sırbistan, Kosova, Romanya, Kıbrıs ve Bosna Hersek de mağazalarımız var.

Tudor Hanedanlığı 1485 yılında hangi hükümdar tarafından kurulmuştur?

Tudor hanedanı ya da Tudor dilimi (1485 - 1603) İngiliz tarihinin en parlak dönemlerinden biri olarak gösterilir. VII. Henry güçlü bir merkezi otorite kurdu ve VIII. Henry zengin bir devletin ve güçlü bir monarşinin temellerini attı.

Ipekyol Twist kimin?

Ipekyol, Twist ve Machka markaları ile 200'ün üzerinde mağazasında yüzbinlerce kadının farklı beğenilerine seslenen Ayaydın-Miroglio Grup, Türk hazır giyim sektörünün saygın ve köklü kurumlarından biridir.

Miss Ipekyol kimin?

Ayaydın&Miroglio grubu çatısı altında hizmet verdiğimiz 4 ayrı kadın giyim markamız var. Amiral gemimiz Ipekyol, genç ve dinamik line'ımız Twist, Türkiye'de bir ilk olan Machka ve outlet markamız Miss Ipekyol.

Twist nerede üretiliyor?

Twist'in özgün ve dinamik koleksiyonlarının hazırlandığı merkez ofis, 2000 yılından bu yana Şişli- Bomonti'deki, 10.200 m² kapalı alana sahip olan 12 katlı “Akıllı Bina”da konumlanmaya devam ediyor.

Ipekyol Twist aynı mı?

Bir Ipekyol uzantisi olan Twist, sehir kadini enerjisini yansitan tasarimlari ile Ipekyol'un çilgin yanini temsil ediyor. Twist, 1997 yilinda genç, özgür ve alternatif giyinmeyi seven kadinlari düsünerek üretime basladi.

Ipekyol Genel müdür?

İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, İpekyol Genel Müdürü Uğur Ayaydın, İpekyol Bilgi Teknolojileri ve Lojistik Direktörü Şevket Çelikkanat, Muhasebe Müdürü Hakan Çelik ve Üretim Müdürü İlker Ayverdi videolarda; İpekyol'un Nebim ile olan işbirliğini, Nebim V3 ERP'ye geçiş sürecini, Nebim V3'ü merkezde, ...