Dolma kalemle imza atılır mı?

İçindekiler:

  1. Dolma kalemle imza atılır mı?
  2. Tükenmez kalemle imza atılır mı?
  3. Dolma kalem neye göre alınır?
  4. Dolma kalem mi roller kalem mi?

Dolma kalemle imza atılır mı?

Tercihe göre ince ve kalın uçlu imza kalemi seçeneklerine göz atabilirsiniz. Jel ya da farklı bir yapıda mürekkebi bulunan imza kalemleri de seçenekleriniz arasında yer almaktadır. Dolma kalem ya da standart bir tükenmez de imza kalemi olarak kullanılabilmektedir.

Tükenmez kalemle imza atılır mı?

Kesinlikle vardır: 1. Her şeyden önce imza, mavi renkte tükenmez veya mavi mürekkepli kalemle atılmalıdır. Siyah tükenmez veya siyah mürekkepli kalemle imza atılması durumunda, bu imzanın fotokopi olduğu, ıslak imza olmadığı, imza sahibi tarafından sonradan iddia edilebilir.

Dolma kalem neye göre alınır?

Dolma kalem alırken mutlaka mürekkebin aktığı kısmın görünür olmasına özen göstermelisiniz. Kalemlerin damak adı verilen kısmının alt tarafa bakmasına dikkat etmelisiniz. Dolma kalemler bu sayede yazı yazabilmenize olanak tanırlar. Seçim esnasında uç kalınlıklarını da göz önünde bulundurmalısınız.

Dolma kalem mi roller kalem mi?

Dolma kalem de bir roller kalemdir. Uç ayrılmaya benzer, ancak farklı bir şekilde, bir mürekkep tankı olduğundan, mürekkebi batırmaya gerek yoktur. Silindir tükenmez kalem gibi görünüyor, ancak yazarken dolma kalem gibi yazıyor. Tükenmez kalemle yazarken, kağıda yazdırmanız gerekir.