Kırmızı pasaport nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Kırmızı pasaport nasıl alınır?
  2. 2 pasaport nasıl alınır?
  3. Aynı anda iki pasaport alabilir mi?
  4. 2 pasaport nedir?
  5. Pasaport harcı 10 yıllık ne kadar?

Kırmızı pasaport nasıl alınır?

Bordo (Umuma Mahsus) Pasaport müracaatınız için öncelikli olarak nvi.gov.tr adresine giriş yaparak ikametinize en yakın yerin nüfus müdürlüğüne tıklayarak size en uygun saat ve tarihe randevu almanız gerekmektedir. Başvuru için kayıtlı ikamet adresinize göre nüfus müdürlüğü seçmeniz gerekmemektedir.

2 pasaport nasıl alınır?

Çifte Pasaport Nasıl Alınır?
  1. 2 Adet Biyometrik Fotoğraf. ...
  2. Üzerinde TC kimlik numarasının bulunduğu TC nüfus cüzdanı aslı
  3. Müracaat sırasında parmak izi alınacaktır. ...
  4. Pasaport Harç ve Cüzdan Bedelinin anlaşmalı bankalar veya Maliye Veznelerine yatırıldığına dair dekont aslı.

Aynı anda iki pasaport alabilir mi?

Emniyet müdürlükleri 22.04.2013 tarihinden bu yana bu durumdaki vatandaşlarımızın mağduriyetlerini giderebilmek adına, mevcut pasaport türünden hangisi olursa olsun (E-pasaport olmak kaydı ile) ülke ayrımı yapılmaksızın, yazılı talep halinde geçerli pasaportları muhafaza altına alınarak talep eden kişiye ikinci bir ...

2 pasaport nedir?

2. Hususi Pasaport (Yeşil Pasaport) Hususi Pasaport, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski üyeleri, bakanlar ile birinci, ikinci ve üçüncü derecede görev yapan devlet memurlarına veriliyor.

Pasaport harcı 10 yıllık ne kadar?

Pasaport bedelleri; harç bedeli + defter bedeli şeklinde ödeniyor. 2021 yılı için en düşük 6 aylık olan pasaportun ücreti 407,20 TL'ye yükseldi. En pahalı olan 10 yıllık pasaportu almak isteyenlerin 1265,40 TL ödemesi gerekiyor.