Colamerim ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Colamerim ne için kullanılır?
  2. Colamerim hangi tip kolajen?
  3. Colamerim aç mi tok mu?
  4. Colamerim fiyatı ne kadar?
  5. Vitamin takviyesi aç mı tok mu?
  6. Colamerim 30 tablet ne ise yarar?
  7. Doğası değiştirilmemiş kollajen nedir?

Colamerim ne için kullanılır?

Colamerim Dünya'da binlerce tüketicinin kullandığı bir gıda takviyesi ve kremdir. Bağırsak kurtlarının vücuttan atılmasına da yardımcı olan Colamerim tablet vitamin eksikliği sebebiyle ortaya çıkan rahatsızlıkları da giderme konusunda oldukça başarılı olarak ifade ediliyor.

Colamerim hangi tip kolajen?

Colamerim Dielen Laboratories tarafından üretilen kolajen peptitler içeren bir takviye edici gıdadır. Morina balığı derisinden elde edilen Promerim isimli patentli hidrolize balık kolajeni, Kalsiyum kaynağı Litotamniyon(Kırmızı Deniz Yosunu), Aserol(C vitamini kaynağı), D vitamini ve çinko ihtiva eder.

Colamerim aç mi tok mu?

Günde 1 kapsül alınabilir. Tok karnına sabah almak tavsiye edilir.

Colamerim fiyatı ne kadar?

Dielen Colamerim 30 Tablet son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 155,94 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 143,90 TLŞu Andaki Fiyat: 151,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 5 TL (%3) daha ucuz.

Vitamin takviyesi aç mı tok mu?

Sabah ya da akşam içilebilir ama mutlaka tok karnına almak doğrusudur. Dünya Sağlık Örgütü'ne göre Avrupa'da kadınların yüzde 75'i multivitamin kullanıyor. Takviyeleri belirli aralıklarla kullanmanız lazım. 1- Günde beş taneden fazla farklı besin takviyesi kullanmayın.

Colamerim 30 tablet ne ise yarar?

Colamerim hidrolize kolajen içeriği ile ciltte kolajen yoğunluğunu artırır, cildin esnekliğini kaybetmesini önler. Colamerim cilde faydaları arasında yaşlanma karşıtı etki göstermek ve cildin yenilenmesini sağlamak vardır.

Doğası değiştirilmemiş kollajen nedir?

KOLLAJEN (TIP II) Doğası değiştirilmemiş Tip II Kollajen etki mekanizması itibariyle, bağışıklık sistemiyle birlikte çalışarak kıkırdağın yapısındaki kollajene uygulanan baskının ortadan kalkmasını, kıkırdağın tekrar onarılmasını ve güçlenmesini sağlayan bir ajandır.