Can Yaman'ın annesi babası kimdir?

İçindekiler:

  1. Can Yaman'ın annesi babası kimdir?
  2. Can Yaman anne babası nereli?
  3. Can Yaman ne iş yapıyor?
  4. Can Yaman Laz mı?
  5. Can Yaman'ın annesi ve babası ayrı mı?
  6. Can Yaman'ın babası kimdir?
  7. Can Yamanin babasi kim?
  8. Can Yaman avukatlık yapıyor mu?
  9. Can Yaman hangi ajansta?
  10. Can yamanın babası kim?
  11. Can Yaman kaç boyundadır?
  12. Can Yaman burcu ne?
  13. Can Yaman oyunculuğa nasıl başladı?
  14. Can Yaman hangi sporları yapıyor?

Can Yaman'ın annesi babası kimdir?

Güldem Yaman Güven Yaman Can Yaman/Ebeveynleri

Can Yaman anne babası nereli?

Can Yaman, tarihinde İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Baba tarafından Arnavut kökenlidir. Baba tarafından Yugoslavya ve Makedonya göçmeni kökenlidir. İtalyan Lisesini birinci olarak bitiren Yaman, Yeditepe Üniversitesinin Hukuk Bölümünden 2012 yılında dereceyle mezun olmuştur.

Can Yaman ne iş yapıyor?

Oyuncu MankenAvukat Can Yaman/Meslekleri

Can Yaman Laz mı?

Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğeni olan Can Yaman'ın ailesi Yugoslav kökenlidir. ... Oyunculuğun yanında pek çok meziyeti bulunan Can Yaman, lisanlı basketbolcu ve ayrıca Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton'la ilgilenmekte ve Türkçe, Lazca, İtalyanca, İngilizce, Almanca bilmektedir.

Can Yaman'ın annesi ve babası ayrı mı?

Can Yaman, tarihinde İstanbul Suadiye'de ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Babasının adı Güven Yaman, annesinin adı Güldam Can'dır. Can Yaman 5 yaşındayken, anne ve babası ayrıldı. Büyükannesi Makedon, büyükbabası ise Yugoslav kökenlidir.

Can Yaman'ın babası kimdir?

Güven Yaman Can Yaman/Babalar

Can Yamanin babasi kim?

Güven Yaman Can Yaman/Babalar

Can Yaman avukatlık yapıyor mu?

Can Yaman aslında bir avukat. Hukuk okumasına rağmen oyunculuğu tercih eden Can Yaman, Liseyi birincilikle bitiren Can Yaman, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim aldı. 2012 yılında mezun olan Can Yaman, oyunculuk tutkusundan vazgeçmedi. İki işi bir arada götüren ünlü ismin Bebek'te hukuk bürosu var.

Can Yaman hangi ajansta?

can yaman – Melodram Ajans: Oyuncu, Dizi, Sinema ve Mankenlik Cast Ajansı

Can yamanın babası kim?

Güven Yaman Can Yaman/Babalar

Can Yaman kaç boyundadır?

2014 yılında avukat olarak çalışırken aynı zamanda Cüneyt Sayıl Atölyesinde oyunculuk dersi de aldı. 1.83 boyundaki Can Yaman aynı zamanda lisanslı bir basketbolcudur. 2014 yılında Gönül İşleri sonrasında Dolunay dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran yakışıklı oyuncu Can Yaman Erkenci Kuş dizisiyle dikkatleri üzerine ...

Can Yaman burcu ne?

CAN YAMAN BURCU NE? Can Yaman Akrep burcudur.

Can Yaman oyunculuğa nasıl başladı?

2014 yılında, mezun olduktan sonra 1 yıl mecburi staj için Awaterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü kurumsal bir firmada altı ay avukatlık yapmıştır. Can Yaman, Cüneyt Sayıl'dan oyunculuk eğitimi aldıktan sonra oyunculuğa başlamıştır.

Can Yaman hangi sporları yapıyor?

Can Yaman, Cüneyt Sayıl'dan oyunculuk eğitimi aldıktan sonra oyunculuğa başlamıştır. Lisanslı basketbolcu olan yakışıklı oyuncu ayrıca Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton'la ilgileniyor.