Propolis BEEO ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Propolis BEEO ne işe yarar?
  2. Bee O Propolisli sprey ne işe yarar?
  3. BEEO propolis kudret narı kırmızı ginseng ne ise yarar?
  4. BEEO paketi nedir?
  5. Propolisin faydaları nelerdir nasıl kullanılır?
  6. Bee propolis sprey nasıl kullanılır?
  7. Propolis sprey günde kaç kez kullanılır?
  8. Kudret narı Ginseng Propolis shot nedir?
  9. Aksu Vital kudret narı ne işe yarar?
  10. BEEO propolis kaç yaş?
  11. En iyi propolis markası hangisi?
  12. Propolis nasıl kullanılır aç mı tok mu?
  13. Propolis cilt için nasıl kullanılır?
  14. Propolis sprey nasıl kullanılır?
  15. BEEO propolis shot nedir?

Propolis BEEO ne işe yarar?

Arıların, bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı reçinemsi maddelere propolis adı verilir. Arılar tarafından kovandaki mikropları yok etmek ve sterilizasyonu sağlamak için kullanılır.

Bee O Propolisli sprey ne işe yarar?

'Anadolu coğrafyasının değerli endemik bitkilerinden elde edilen ve yüksek biyolojik aktiviteye sahip Anadolu propolisi içeren bu ürün, ham bal ve mentolün de etkisi ile ferahlatıcı, boğaz kuruluğunu giderici ve ağız içi kokusunu engelleyici etkiye sahiptir.

BEEO propolis kudret narı kırmızı ginseng ne ise yarar?

BEE'O Kudret Narı Kırmızı Ginseng Shot içeriğinde doğal olarak, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko, manganez, fosfor mineralleri, C vitamini ve B1, B2, B3, B9 vitaminlerini içerir. 1 adet BEE'O Kudret Narı Kırmızı Ginseng Shot ürünümüz zengin C vitamini içeriği ile günlük C vitamini ihtiyacınızın tamamını karşılar.

BEEO paketi nedir?

BEEO Shot Paketi İçeriğinde ham bal, nar suyu, kudret narı (), kırmızı ginseng (%3) ve patentli Ar-Ge çalışmalarımız sonucu geliştirdiğimiz ödüllü saf Anadolu propolis (%1) içeren oldukça lezzetli olan bu ürünümüzü mutlaka denemelisiniz! ... Propolis, fenolikler, flavonoidler ve polifenoller açısından oldukça zengindir.

Propolisin faydaları nelerdir nasıl kullanılır?

Sprey formda olan propolis boğaz enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı olarak boğaza sıkılarak, şurup ise öksürük ve ağız yaraları için uygulanır. Toz formunda olan propolisin ise bal ile birlikte tüketildiğinde daha etkili olduğu bilinir. İçeceklere ve yoğurda eklenerek tüketilebilir.

Bee propolis sprey nasıl kullanılır?

BEE'O UP Propolisli Sprey'i günde 3 defa en az 2'şer kez püskürtülerek tüketilmesi tavsiye edilir. Saklama Koşulları: Ürünü kuru bir ortamda, oda sıcaklığında (yaklaşık 22 °C) saklayınız, daha yüksek ısı ve güneş ışığından koruyunuz.

Propolis sprey günde kaç kez kullanılır?

Propolis sprey: Boğaz enfeksiyonları ve tahrişleri için tavsiye edilmektedir. Propolis sprey doktorunuz tarafından aksi önerilmedikçe günde en fazla 3 defa kullanılmalıdır. Propolis şurup: Öksürük ve ağız içi yaralarında kullanılır.

Kudret narı Ginseng Propolis shot nedir?

Ürün 50 ml.'lik tek içimlik kutularda satılmakta olan; sırasıyla Kudret Narı, Kırmızı Ginseng ve Propolis içeren bir karışımdır. Ürün içeriğinde ilave şeker, tatlandırıcı, koruyucu veya renklendirici gibi katkı maddeleri yer almamaktadır. Ürün İTÜ Arı Teknokent'te geliştirilmiş ve yerli arı ürünleri kullanılmıştır.

Aksu Vital kudret narı ne işe yarar?

Kanı temizleme ve kan dolaşımını artırma özelliği vardır. Anti-mikrobiyal ve antioksidan niteliği ile kan bozukluklarına karşı etkili olur. Kandaki toksinleri temizler. Cilt sorunları için kullanılan kudret narı, akne tedavisinde yaygın olarak kullanılır.

BEEO propolis kaç yaş?

Kullanım Önerisi: 2 yaşına kadar sabahları aç karnına 1 çay kaşığı, 2 yaşından sonra 1 tatlı kaşığı tüketilmesi tavsiye edilir. Doğrudan veya ekmek, süt, yoğurt gibi gıdalarla beraber tüketilebilir.

En iyi propolis markası hangisi?

En iyi propolis markası arasında Balen yer alır. Balen sıvı propolis ekstratı su bazlı üretilmiş olan bir damladır. Tamamen doğal olan bu ürün alkol, gliserin ve koruyucu gıdalar içermez. İnsanların sağlıklarını korumasında faydalı olan bu ürünün hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından kullanılması uygundur.

Propolis nasıl kullanılır aç mı tok mu?

veya tok karnına içebilirsiniz. 11 yaş altı çocuklara önerilmez. Propolis sprey: Boğaz enfeksiyonları ve tahrişleri için tavsiye edilmektedir. Propolis sprey doktorunuz tarafından aksi önerilmedikçe günde en fazla 3 defa kullanılmalıdır. Propolis şurup: Öksürük ve ağız içi yaralarında kullanılır.

Propolis cilt için nasıl kullanılır?

%10 propolis içeren bir özütten 10 damla, 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi, 1 çay kaşığı limon suyu ve 1 tatlı ham bal karışımını, cilde uygulayıp 30 dk beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. Propolis antibakteriyel özellikte olduğu için cildinizde oluşacak aknelere karşı da olumlu etki gösterecektir.

Propolis sprey nasıl kullanılır?

Kovandaki çatlakların kapatılmasından, koloni dışına atılamayan zararlıların engellenmesine, peteklerin güçlendirilmesinden temizlenmesine birçok görev görüyor. BEE'O UP Propolisli Sprey'i günde 3 defa en az 2'şer kez püskürtülerek tüketilmesi tavsiye edilir.

BEEO propolis shot nedir?

BEE'O Çocuk Shot; propolisin içerisindeki fenolik ve flavonoidleri, A, E, C ve B grubu vitaminlerini, magnezyum, kalsiyum, selenyum, çinko ve demir minerallerini yüksek oranda içeriyor, böylelikle çocukların beslenmesine değer katıyor.