Gülaylar Group sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Gülaylar Group sahibi kim?
  2. City's Nişantaşı AVM kimin?
  3. Meydan AVM kime ait?
  4. Ihsan Gulay nereli?
  5. Mehmet Gülay Kimdir?
  6. Elegance Hotel Marmaris sahibi kim?
  7. Forum Alışveriş Merkezleri kime ait?
  8. Istinye park in sahibi kim?
  9. Meydan AVM kaç yılında yapıldı?
  10. Elegance Hotel Marmaris kaç oda?
  11. Forum Bornova sahibi kim?
  12. Galleria sahibi kim?
  13. İstinyePark AVM kime satıldı?
  14. İstinyePark kime satıldı?
  15. Buyaka ne zaman yapıldı?
  16. Meydan AVM kaç m2?
  17. Elegance Hotels International Marmaris kaç yıldızlı?
  18. Forum Bornova da ne var?
  19. Forum Bornova ne zaman kapanıyor?
  20. Dati Holding kime ait?

Gülaylar Group sahibi kim?

MERVE Gülay daha çok mücevherat sektöründeki büyüklüğüyle bildiğimiz Gülaylar Group'un sahibi Gülay ailesinin 4'üncü kuşak temsilcisi. İhsan Gülay'ın ortanca kızı. Mücevher, gayrimenkul geliştirme ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Gülaylar Group son dönemde gayrimenkul geliştirme alanında atakta.

City's Nişantaşı AVM kimin?

City's Nişantaşı kimin? : Merkezin sahibi kuyumculuk sektörünün önde gelen gruplarından Gülaylar Grup. Sahibi Mehmet Gülay olan Gülaylar Grup, Meydan Ümraniye'yi de almıştı.

Meydan AVM kime ait?

Management'in 2007 yılında yaklaşık 130 bin metrekarelik alanda açılışını yaptığı içerisinde IKEA ve Real'in de bulunduğu Ümraniye'deki M1 Meydan Alışveriş Merkezi'nin yeni sahibi Nişantaşı City's in sahibi Gülaylar Grup oldu .

Ihsan Gulay nereli?

Yozgatlıyız. Dedemiz İhsan Gülay, Yozgat'ta 1926'da saatçilikle esnaflığa başlamış. Yozgat'ta çarşıda saat satışı ve tamirciliği yapıyormuş. Yozgat saat kulesinin bakımından da o sorumluymuş.

Mehmet Gülay Kimdir?

Mehmet Gülay, 1970'li yılların başlarında Yozgat'tan İstanbul'a yelken açmış, vizyonlu ve iş hayatında mega başarıları yakalamış nadir zengin işadamlarımızdan biridir. Kendisini ve ailesini çocukluk yaşlarımdan itibaren tanırım. Meydan yerindeki sarraf ve saatci dükkanı ile babamın marketi birbirine oldukca yakındı.

Elegance Hotel Marmaris sahibi kim?

Turizm sektöründe 1982 senesinden itibaren gerek yatırımcılık, gerekse işletmecilik konusunda kurumsal know-how'ını oluşturan Gülaylar Group, “Elegance Hotels International”ın Amerika'da ve Avrupa Birliği ülkelerinde marka haklarınında sahibidir.

Forum Alışveriş Merkezleri kime ait?

Başta Marmara Forum ve İstanbul Forum olmak üzere Türkiye'deki Forum AVM'lerin sahibi Multi Development, 900 milyon euroluk borcuna karşılık Amerikalı Blackstone şirketine satıldı. Aktiflerinin büyüklüğü 150 milyar doları aşan Blackstone'un sermayesi 88 milyar dolar.

Istinye park in sahibi kim?

270 bin metrekare yüzey, 87 bin metrekare mağaza alanına sahip İstinye Park AVM'de yüzde 58 hisse ise Orta Gayrimenkul Yatırım Yönetim şirketine ait. İstanbul'un en lüks markalarının yer aldığı AVM'lerinden olan İstinye Park için Qatar Holding'in söz konusu hisse için ne kadar ödeyeceği ise açıklanmadı.

Meydan AVM kaç yılında yapıldı?

Meydan İstanbul AVM, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde Carrefour paraleline yapılmıştır. Dünya'nın ilk jeotermik alışveriş merkezidir. İhale 2001'de yapılıp yapımı 2007 Mart'ında başlanıp, 12 Ağustos 2007'de açılmıştır.

Elegance Hotel Marmaris kaç oda?

Bu otel 193 odalıdır.

Forum Bornova sahibi kim?

Forum Bornova
SahibiCommerz Real Investment Gesellschaft
Mağaza sayısı123
Mağaza alanı200 bin metrekare
Kat sayısı2
6 satır daha

Galleria sahibi kim?

DATİ Yatırım Holding İştirakleri DATİ, Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi olan Galleria, 5 yıldızlı Sheraton İstanbul Ataköy Hotel ve Marina Park Residences'ın yanı sıra İstanbul'un gözbebeği olacak olan Marina Park99 projesi ile güven dolu modern bir geleceğe yelken açmaktadır.

İstinyePark AVM kime satıldı?

YÜZDE 58 ORJİN GRUBU'NDA Doha merkezli Qatar Holding LLC, Doğuş Turizm Sağlık Yatırımları ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret AŞ'nin ve dolayısıyla İstinyePark Alışveriş Merkezi'nin ortak kontrolünü devralacak. Resmi kurumlara da başvuran her iki şirketin önümüzdeki günlerde resmi açıklama yapması bekleniyor.

İstinyePark kime satıldı?

Doğus Holding A.Ş., Bloomberg'in konuya yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre, İstinyePark'taki hisselerinin yüzde 30'unu Qatar Holding LLC'ye toplam 1 milyar dolar değerleme üzerinden satıyor.

Buyaka ne zaman yapıldı?

Merkezde 5 bin kişilik de istihdam sağlanacak. ARTELL Koytür tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen buyaka AVM 21 Mart'ta kapılarını açıyor. Merkezde, 110 bin metrekare inşaat ve 42 bin metrekare kiralanabilir alanda 140 mağaza bulunacak, 5 bin kişilik istihdam sağlanacak.

Meydan AVM kaç m2?

Metro Group Asset Management'ın, 128 bin metrekarelik bir alanda kurduğu, 70 bin metrekarelik alana konuşlanan 50 mağazası ve farklı tematik mağaza gruplarıyla Alışveriş Meydanı, giyimden spora, medyadan sinemaya, yiyecekten çok katlı mağazaya kadar yerli-yabancı onlarca markayı ziyaretçilerine bir arada sunuyor.

Elegance Hotels International Marmaris kaç yıldızlı?

Marmaris'in eşsiz güzelliğini, 5 yıldız konforuyla verdiği "butik hizmetle" birleştiren Elegance Hotels International eşsiz güzellikteki de-lux odalarında misafirlerine hayal ettiklerinin çok ötesinde bir konfor sunmaktadır.

Forum Bornova da ne var?

Açık ve kapalı alanların yer aldığı Forum Bornova'da IKEA, 5M Migros, yerli ve yabancı pek çok tanınmış markanın yer aldığı 128 mağaza, yedi salonlu Cinemaximum sinemaları, eğlence alanları ve 3.000 araç kapasiteli otopark bulunmaktadır.

Forum Bornova ne zaman kapanıyor?

Forum Bornova AVM Haftalık Çalışma Saatleri
Pazartesi:10.00 – 22.00
Çarşamba:10.00 – 22.00
Perşembe:10.00 – 22.00
Cuma:10.00 – 22.00
Cumartesi:10.00 – 22.00
2 satır daha

Dati Holding kime ait?

Denizciliğin Duayenleri. Türkiye denizcilik sektörünün önde gelen isimlerinden ve duayenlerinden Şadan Kalkavan, Fuat Miras, Gündüz Kaptanoğlu, Eşref Cerrahoğlu ve Metin Kalkavan bir araya gelerek Dati-Denizciler Ataköy Turizm ve İnşaat A.Ş. 'yi kurdular.