Instagram hesabı şikayet edilince ne olur?

İçindekiler:

  1. Instagram hesabı şikayet edilince ne olur?
  2. Instagram hesabı kalıcı olarak nasıl kapatılır?
  3. Instagram hesabı şikayet edilirse ne olur?
  4. Play Store oturumu nasıl kapatılır?

Instagram hesabı şikayet edilince ne olur?

Instagram hesabı şikâyeti ile ilgili net bir sayı belirtmemiştir. ... Bu kriterlerin Instagramın istediği kullanım şartlarına uyması durumunda şikâyet edilen hesap kapatılmaktadır. Uymaması durumunda yine referans olarak alınarak şikâyet edilen hesap kapatılmamaktadır.

Instagram hesabı kalıcı olarak nasıl kapatılır?

Kullanıcı adınızın yanında yer alan “Ayarlar” seçeneğini tıklayınız. karşınıza çıkan ekranda sol üstte yer alan profili düzenle seçeneğini seçin ve sayfanın sonunda yer alan hesap silme sekmesine tıklayarak hesap silme nedeninizi belirttikten sonra şifrenizi girip, 'hesabı kalıcı olarak sil' butonuna tıklayın.

Instagram hesabı şikayet edilirse ne olur?

Şikâyet eden ve edilen hesabın takipçi sayılarını göz önünde bulundurarak hesap kapatma işlemi gerçekleştirir. Yani çok takipçi sayısına sahip bir hesap az takipçi sayısına sahip bir hesabı şikâyet ettiğinde instagram bunu, takipçi sayısı fazla olan hesabı dikkate alarak şikâyet edilen hesabı kapatmaktadır.

Play Store oturumu nasıl kapatılır?

Profil resmine tıkla. Profil resmin, web sitesinin sağ üst köşesinde yer almaktadır. Buraya tıkladığında bir menü açılacaktır. Oturumu kapat seçeneğine tıkla.