Uygulama ve tarayıcı denetimi nedir?

İçindekiler:

  1. Uygulama ve tarayıcı denetimi nedir?
  2. SmartScreen e ulaşılamıyor ne demek?
  3. DLL Host nedir?
  4. Hkcmd dosyası nedir?
  5. MSASCuiL nedir?
  6. Groove Monitor ne işe yarar?
  7. igfxTray ne demek?

Uygulama ve tarayıcı denetimi nedir?

Windows güvenliği 'nde uygulama & tarayıcısı denetimi Microsoft Defender SmartScreen için, cihazınızı tehlikeli olabilecek uygulamalardan, dosyalardan, Web sitelerinden ve indirmelerden korunmanıza yardımcı olan ayarları sağlar. ...

SmartScreen e ulaşılamıyor ne demek?

SmartScreen, Windows Defender Güvenlik Merkezi'nden devre dışı bırakıldı - Bu hata, kullanıcı veya bir üçüncü taraf uygulaması SmartScreen filtresini devre dışı bıraktığında oluşabilir.

DLL Host nedir?

Orijinal dllhost.exe dosyası, Microsoft tarafından Microsoft Windows'un bir yazılım bileşenidir. Microsoft Windows bir işletim sistemidir. Dllhost.exe, Windows PC'de birkaç dosyayı çalıştıran tek bir dosyada depolanan bir kod bloğu olan Dinamik Bağlantı Kitaplığı Ana Bilgisayarını çalıştırır.

Hkcmd dosyası nedir?

Hkcmd.exe Intel'in hotkey yorumlayıcısıdır . ... Bu hotkey modülü genellikle Intel 810 ve 815 grafik sürücüsü yonga setleri ile yüklenir. Yürütülebilir dosya bir Windows sistem dosyası değildir ve Windows başlangıcında görünür bir pencere olmadan çalışacak şekilde programlanmıştır.

MSASCuiL nedir?

Windows Defender bildirim simgesi olarak bilinen işlem, Microsoft tarafından Microsoft Windows İşletim Sistemi (www.microsoft.com) yazılımına aittir. ... MSASCuiL.exe bir Windows sistem dosyasıdır. MSASCuiL.exe, Microsoft'tan güvenilir bir dosyadır. Programın görünür bir penceresi yok.

Groove Monitor ne işe yarar?

"GrooveMonitor.exe", çeşitli işletmelerde ve kar amacı gütmeyen kuruluşlarda çalışan kullanıcıların ve genellikle çevrimdışı, özellikle acil yardım alan çalışanlarının birbirlerini paylaşmaya davet etmelerini sağlayan Office 2007 ile birlikte gelen bir uygulama olan "Groove" uygulamasının bir parçası olarak sunulan bir ...

igfxTray ne demek?

igfxTray.exe, Intel Ortak Kullanıcı Arabirimi modülü için Intel Corporation tarafından geliştirilen bir yazılım bileşenidir. Bu işlem, bilgisayarınızda NVIDIA grafik kartları ve Intel için Windows sürücüleri ile birlikte gelen Graphics Media Accelerator Sürücüsü'nin bir parçası olarak bulunur.