BTS ne zaman kuruldu gün ay yıl?

İçindekiler:

  1. BTS ne zaman kuruldu gün ay yıl?
  2. BTS nasıl keşfedildi?
  3. BTS kaç para alıyor?
  4. BTS nasıl bir grup?
  5. BTS Türkiyede ne zaman konser verecek 2021?
  6. BTS konser başı ne kadar kazanıyor?
  7. BTS anlami ne?

BTS ne zaman kuruldu gün ay yıl?

BTS, ilk teaserları 26 Mayıs'ta çıkmadan önce de, yayınladıkları coverlar ve blog yazıları sayesinde hayran kazanmış bir gruptur. 12 Haziran 2013'te “2Cool 4Skool” albümünün çıkış şarkısı 'No More Dream'i yayınlayarak resmî olarak çıkışlarını yapmış oldular.

BTS nasıl keşfedildi?

Seçmelerde bir jüri olan Untouchable'dan Sleepy ile tanıştığı yer burasıydı. Sleepy, RM'in hip hop-rap becerilerinden çok etkilendi, telefon numarasını kaydetti ve yapımcı Bang Shi Hyuk'a verdi. Bu takdim sonucunda RM, Big Hit Entertainment için seçmelere katıldı ve 2010 yılında BTS'e ilk üye oldu.

BTS kaç para alıyor?

Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS, elde ettikleri başarılar kadar kazançlarıyla da dikkat çekiyor. Somag News'un haberine göre grubun gelirleri toplamda 40 ila 50 milyon dolara (yaklaşık 3 milyon TL) ulaşırken BTS'in üyelerinin gelirleri birbirinden farklılaşabiliyor.

BTS nasıl bir grup?

Güney Kore merkezli pop grubu BTS yani diğer adıyla Bangtan Boys, 2013 yılında çıkış yaptığı günden bu yana tüm dünyayı kasıp kavuruyor. Öyle ki grubun etkisi ve popülaritesi bir türlü azalmak bilmiyor, aksine daha da yükseliyor. Ayrıca grubun inanılmaz bir hayran kitlesi bulunuyor. Bu hayranlara ise “ARMY” deniyor.

BTS Türkiyede ne zaman konser verecek 2021?

Tarihi: TSİ 16 Mayıs 2021, 11.00… "

BTS konser başı ne kadar kazanıyor?

Tabii ki bu paranın büyük bir kısmı Big Hit'e gitti. K-Pop'un en byük temsilcilerinden olan BTS üyelerine ise yıllık kazançlarından kişi başı yaklaşık 8 milyon dolar kalıyor. Yani güncel dolar kuru üstünden hesaplandığında kişi başı 42 milyon 360 bin lira.

BTS anlami ne?

"BTS" kabaca "kurşun geçirmez izciler" anlamına gelen "bangtan-sonyeondan" kısaltmasıdır.