Selçuk Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılıyor?

İçindekiler:

  1. Selçuk Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılıyor?
  2. Selçuk Üniversitesi Uzaktan Eğitim öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?
  3. SÜ ders kayıtları ne zaman?
  4. Selçuk Üniversitesi öğrenci şifremi unuttum ne yapabilirim?
  5. Konya Selçuk Üniversitesi açılacak mı?

Selçuk Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılıyor?

Tüm öğrencilerimizin güz veya bahar yarıyılı dersleri başlamadan www.selcuk.edu.tr ana sayfasındaki Öğrenci menü sayfasında bulunan Akademik Takvim'de belirtilen Kayıt Yenileme tarih aralığında o yarıyıl almak istediği ders veya derslerin seçimlerini Kayıt Yenileme linkinden yapması zorunludur.

Selçuk Üniversitesi Uzaktan Eğitim öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?

Sisteme giriş için öğrenci işlerinizin verdiği https://obis.selcuk.edu.tr/ adresindeki öğrenci otomasyonuna giriş için kullandığınız şifreyi kullanarak uzaktan eğitim sistemine giriş yapabileceksiniz.

SÜ ders kayıtları ne zaman?

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kayıt yenileme işlemleri için ders kayıtları öğrencilerimizin web sayfalarından tarihinde aktif hale gelecek olup, tarihinde sona erecektir. Öğrenciler ders seçimlerini kendileri yapacak olup, ders seçimlerinden sonra danışman onayına sunacaklardır.

Selçuk Üniversitesi öğrenci şifremi unuttum ne yapabilirim?

Başvuru formunu, Selçuk Üniversitesi Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) üzerinden müracaat ederek kapatabilirsiniz. Öğrenci E-posta Şifremi Unuttum? Bağlı bulunduğunuz Fakülte/YO/MYO Öğrenci İşlerini aramanız gerekmektedir.

Konya Selçuk Üniversitesi açılacak mı?

Konya'da Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesi ortaklaşa olarak 2020-2021 eğitim- öğretim yılı güz yarıyılının uzaktan eğitim olarak gerçekleştirilmesi yönünde karar aldı.