Solante Pigmenta ne icin kullanilir?

İçindekiler:

  1. Solante Pigmenta ne icin kullanilir?
  2. Solante Pigmenta 50 faktör ne işe yarar?
  3. Solante güneş kremi hangisi ne işe yarar?
  4. Solante Pigmenta hangi ülkenin ürünü?
  5. Solante ne zaman kullanılır?
  6. Yağlı ciltler için hangi solante güneş kremi?
  7. Solante güneş kremi hangi ülkenin markası?

Solante Pigmenta ne icin kullanilir?

Düzensiz lekelenmeye karşı etki solante pigmenta formülünde bulunan özel bileşenler sayesinde cilt üzerindeki kalıcı hasarların önlenmesine yardımcı olur.Ciltteki renk düzensizliklerin giderilmesine ve yeni leke oluşumlarına karşı cildinizin korunmasına destek olur.

Solante Pigmenta 50 faktör ne işe yarar?

Cildin korunmasında yardımcıdır. Cildi nemlendirmeye, yatıştırmaya ve beslemeye yardımcı olur. Cilde ipeksi bir görünüm sağlar. Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilir.

Solante güneş kremi hangisi ne işe yarar?

Solante güneş koruma kremleri, geniş spektrumlu formülü ve içerdiği modern ve fotostabil filtrelerle cildin güneşin zararlı ışınlarından (UVA/UVB) ileri derecede koruma sağlarken; atopiye, kızarıklığa, akneye, yaşlılık etkisine ve lekelenmeye eğilimli ciltler için üstün koruma sağlar.

Solante Pigmenta hangi ülkenin ürünü?

isviçreli akatis firmasının akne,aktinik keratoz,rosacea, hiperpigmentasyon, atopik dermatitvb. cilt hastalıkları olanlar için spesifik olarak formüle edilmiş dermokozmetik güneş koruyucu markası.

Solante ne zaman kullanılır?

Nasıl Kullanılmalı: Güneşe çıkmadan önce eşit bir şekilde uygulayınız. Öneri: Güneşe ve suya fazla maruz kalınan durumlarda uygulamayı tekrarlayınız.

Yağlı ciltler için hangi solante güneş kremi?

Solante Acnes SPF 50 Güneş Koruyucu - Yağlı ve akneli ciltler için geliştirilmiş güneş koruyucudur. - SPF50 içeriği sayesinde güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korur. - Suya dayanıklı formüle sahiptir. - Yağsız ve hipoalerjiktir.

Solante güneş kremi hangi ülkenin markası?

Solante, Assos & Akur Pharma bünyesindeki güneş kremi ürünleri markasıdır. Assos İlaç yerli sermaye ile faaliyetlerini sürdüren bir sağlık kuruluşudur.