Socrates dergi sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Socrates dergi sahibi kim?
  2. Socrates dergi nasıl alınır?
  3. Socrates Dergi Genel müdür?
  4. Emre Gurkaynak kimdir?
  5. Onur Erdem Kimdir?
  6. Uğur Ozan Sulak kimdir?
  7. Emre Gürkaynak hangi takımlı?

Socrates dergi sahibi kim?

Can Yayınları, yıllardır alışılagelmiş kapak tasarımını değiştirmesinin ardından bu kez dergiciliğe el attı. 'Düşünen spor dergisi' sloganlı Socrates'i piyasaya süren yayınevinin sahibi Can Öz, dergiyi anlattı. Yayınevi olarak ilk kez dergi çıkarıyorsunuz.

Socrates dergi nasıl alınır?

Socrates Dijital Dergiyi nereden okuyabilirim? Socratesdergi.com adresinde bulunan abonelik sistemine giriş yaparak, aboneliğiniz kapsamında satın aldığınız tüm sayılara ulaşabilirsiniz.

Socrates Dergi Genel müdür?

Onur Erdem - Socrates Stüdyo Genel Yayın Yönetmeni - Socrates Dergi | LinkedIn.

Emre Gurkaynak kimdir?

2014 yılında Spor365.com ile spor medyasına adım atan Emre Gürkaynak, daha sonrasında Eurosport ve Tivibu Spor ekranlarında yer almıştı. ... Basketbol, bisiklet, futbol ve daha birçok sporda anlatımlar yapan Gürkaynak, Socrates Dergi'de de yazılarıyla sporseverlerin karşısına çıkıyor.

Onur Erdem Kimdir?

2008 yılında BİLGİ Uluslararası Finans Bölümü'nden mezun olan Onur Erdem, uzun yıllardır çalıştığı, editörlük ve program editörlüğü görevlerini üstlendiği NTV Spor'un yanı sıra Can Yayınları bünyesinde çıkan Socrates Dergisi'nde Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürütüyor.

Uğur Ozan Sulak kimdir?

1993 doğumlu. beIN Sports'ta spikerlik yapıyor. NBA, NCAA ve Avrupa basketbolu ilgi alanları. NBA Türkiye'yle başladığı dergiciliğe Socrates'te devam ediyor.

Emre Gürkaynak hangi takımlı?

Tivibu Spor ekranlarında ING Basketbol Süper Ligi maçlarının anlatımlarıyla dikkat çeken Emre Gürkaynak, S Sport'a transfer olduğunu açıkladı. S Sport'taki mesaisine Stuttgart-Köln mücadelesiyle başlayan Gürkaynak'ın Premier Lig maçlarında spikerlik yapması bekleniyor.