KYK burs başvurusu nereden yapılır?

İçindekiler:

  1. KYK burs başvurusu nereden yapılır?
  2. KYK Yurt burs Başvuruları Ne Zaman?
  3. KYK burs başvuruları başladı mı?
  4. Kyk burs başvurusu ne zaman 2020?
  5. İBB üniversite bursu ne zaman?

KYK burs başvurusu nereden yapılır?

KYK yurt ve burs başvuruları e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru sırasında öğrenciler ekonomik, sosyal ve eğitim durumuna ilişkin bilgileri dolduracaklar.

KYK Yurt burs Başvuruları Ne Zaman?

Yurtlara yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin, kayıt işlemlerini 19 Eylül Pazar günü saat 22.45'e kadar e-Devlet üzerinden tamamlaması gerekiyor. 6 Eylül'de başlayan yurt başvuruları, 12 Eylül saat 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebilecek.

KYK burs başvuruları başladı mı?

6 Eylül'de başlayan yurt başvuruları, 12 Eylül saat 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebilecek. Öğrenciler, başvuru süresinin sonuna kadar bilgilerini güncelleyebilecek. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. ... Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, gençleri bir kez daha tarihle buluşturuyor.

Kyk burs başvurusu ne zaman 2020?

Burs/kredi hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerin 28 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında e-Devlet üzerinden başvurması gerekiyor. 3 Kasım Salı günü saat 23.59'a kadar devam edecek olan başvurular, e-Devlet üzerinden alınacak.

İBB üniversite bursu ne zaman?

İBB'nin ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine verdiği senelik 3.200 lira burs için başvurular 'de başlayacak. Geçtiğimiz yıllarda yıllık öğrenci başı TL olarak belirlenen Eğitim Yardımı; Aralık'ta 1200 TL, Şubat'ta 1000 TL, Mayıs ayında 1000 TL olarak ödenmişti.