Arda Turan milli takım kaç gol attı?

İçindekiler:

  1. Arda Turan milli takım kaç gol attı?
  2. Arda Turan milli takımı neden bıraktı?
  3. Türkiye milli takım kaç gol attı?
  4. Ronaldo milli takım kaç gol attı?
  5. Arda Turan milli takımı bırakıyor mu?
  6. Milli Takımımız toplam kaç maç oynadı?
  7. Milli takımda en çok gol atan kim?
  8. Messi milli takım kaç gol attı?
  9. Ronaldo Portekizde kac gol atti?
  10. Arda Turan kimi dövdü?

Arda Turan milli takım kaç gol attı?

OyuncuGol Sayısı
Cemil Turan19
Nihat Kahveci19
Cenk Tosun18
Arda Turan17
16 satır daha

Arda Turan milli takımı neden bıraktı?

Spor yazarı Bilal Meşe'ye saldırısı nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Arda Turan düzenlediği basın toplantısında yaptıklarının arkasında olduğunu ve Milli Takım kariyerini sonlandırdığını ifade etti.

Türkiye milli takım kaç gol attı?

Şenol Güneş yönetimindeki milli takım, 59'u resmi, 23'ü özel toplam 82 maç oynarken, bu müsabakalarda 38 galibiyet, 23 beraberlik ve 21 yenilgi yaşadı. Türkiye, Güneş yönetiminde 127 gol attı, kalesinde 90 gole engel olamadı.

Ronaldo milli takım kaç gol attı?

Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası Elemeleri'nde İrlanda'ya attığı iki golle birlikte, erkekler futbolunda milli takımlar için en çok gol atan futbolcu olarak tarihe geçti. Portekiz ile toplamda 111 gol atan 36 yaşındaki futbolcu, Çarşamba akşamı oynanan maçta bir de penaltı kaçırdı.

Arda Turan milli takımı bırakıyor mu?

Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan, CNN Türk'te katıldığı bir programda milli takımı bırakma sebebini açıkladı. Turan, "Bilal Meşe'ye o yaptığım için çok üzüldüm. Kimden 1 lira istemişim dedim.

Milli Takımımız toplam kaç maç oynadı?

Bugüne kadar 90 farklı ülke milli takımıyla mücadele eden milliler, 596 karşılaşmanın 513'ünü Avrupa, 33'ünü Asya, 23'ünü Amerika, 24'ünü Afrika, 3'ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı. Milliler, 596 maçta tek hükmen galibiyeti Yunanistan karşısında aldı.

Milli takımda en çok gol atan kim?

İrlanda Cumhuriyeti karşısında attığı iki golle takımına galibiyeti getiren Cristiano Ronaldo, 111 golle dünya futbol tarihinde milli takım formasıyla en çok gol atan futbolcu ünvanına sahip oldu.

Messi milli takım kaç gol attı?

Milli formayla çıktığı 153 maçta 79 gol atan Messi, Brezilyalı efsane futbolcu Pele'yi geride bıraktı. Kariyerinde 92 kez milli formayı giyen Pele ise Brezilya formasıyla 77 gol atmıştı. Messi'nin Paris St Germain'den takım arkadaşı 29 yaşındaki Brezilyalı Neymar da milli formayla şu ana kadar 113 maçta 69 gol attı.

Ronaldo Portekizde kac gol atti?

Portekiz Milli Takımı ile 109 gole ulaşan Ronaldo, İranlı futbolcu Ali Daei'nin 'milli takımda en fazla gol atan oyuncu' rekoruna da ortak oldu.

Arda Turan kimi dövdü?

Arda Turan, arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiği mekanda Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e askıntılık yaptığı Berkay'ın 'Seninle erkek erkeğe konuşalım' demesi üzerine ünlü şarkıcıya saldırarak burnunu kırdığı iddia edildi. Olayla ilgili iki taraftan da açıklama geldi.