Facebook video nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. Facebook video nasıl indirilir?
  2. Facebook'taki videoyu telefona nasıl kaydederim?
  3. Facebook video nasıl indirilir IOS?
  4. Facebook Canlı yayın nasıl kaydedilir?

Facebook video nasıl indirilir?

Facebook'ta indirmek istediğiniz video üzerine sağ tıklayınız ve URL göster diyerek video linkini kopyalayınız. Tarayıcınızda yeni sekme açarak oraya yapıştırınız. "www" yazan yeri silip yerine "mbasic" yazınız ve entera basınız. Videoyu oynatınız. Sağ tıklayınız ve video olarak kaydete tıklayarak indirebilirsiniz.

Facebook'taki videoyu telefona nasıl kaydederim?

ANDROİD CİHAZLARDA FACEBOOK VİDEOLARINI KAYDETME Facebook uygulamasında indirmek istediğiniz videoyu açın ve "..." simgesine tıklayın. "Copy URL" seçeneğine tıklayın. Ekranın üzerinde beliren karta dokunun; indirme işlemi başlayacak.

Facebook video nasıl indirilir IOS?

iPhone cihazlarda Facebook video indirme işlemi için uygulamanın üst kısmında bulunan adres çubuğuna ”pickvideo.net” yazın. Adım 4: Açılan ekrandaki bölüme indirmek istediğiniz Facebook videosunun URL'sini yapıştırın ve ”İndir” seçeneğine tıklayın. Açılan ekrana indirmek istediğiniz videonun URL'sini yapıştırın.

Facebook Canlı yayın nasıl kaydedilir?

Facebook'ta canlı yayın yapmak için iOS veya Android cihazınızdan Facebook uygulamasını açın. Durum Güncelle seçeneğine tıklayın. Canlı yayın özelliği profilinizde aktifleşmiş ise alt bölmede "Yeni! Canlı video kaydet ve paylaş" seçeneği çıkacak.