Geçmeyen karın şişliği ne iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Geçmeyen karın şişliği ne iyi gelir?
  2. Geçmeyen karın şişkinliği için hangi doktora gidilir?
  3. Göbek şişmesi neden olur?
  4. Karın sol alt tarafında ağrı için hangi bölüme gidilir?

Geçmeyen karın şişliği ne iyi gelir?

Öncelikle karın şişkinliğine en iyi gelen besin rezene çayıdır. Rezene çayı günde 1 defa tüketilir ise şişkinlik ve şişkinliğin verdiği rahatsızlık geçer. Karın şişliğine iyi gelen diğer besinler şunlardır: - Taze zencefil çayı bağırsaklarda oluşan parazitleri temizlemeye yardımcı olur.

Geçmeyen karın şişkinliği için hangi doktora gidilir?

Karın şişkinliği, doğal bir durum olabileceği gibi başka bir takım hastalıkların da habercisi olabilir. Karın şişliği özellikle süreklilik arz ettiğinde dikkate alınması gereken bir durumdur. Bu tür şikayeti olanların hastanelerin Genel Cerrahi veya Gastroenteroloji polikliniklerine başvurması gereklidir.

Göbek şişmesi neden olur?

Çölyak, irritabl bağırsak sendromu, ülser, gastrit, dispepsi, kabızlık, mide ve bağırsak kanserleri, safra kesesi bozuklukları, mide fıtığı gibi hastalıklar bağırsak ve mide de gaz birikimine neden olarak şişkinlik oluşturur. Ödem: Vücutta biriken fazla sıvı da şişkinliğe neden olabilir.

Karın sol alt tarafında ağrı için hangi bölüme gidilir?

Sorunun kaynağını bilmiyorsanız ilk olarak Genel Cerrahiden randevu alarak sizi gerekli bölgeye sevk etmelerini isteyebilirsiniz. Duruma bağlı olarak Üroloji ve Jinekoloji bölümlerine aktarılabilirsiniz.