Solucan gübresi kimlere satabilirim?

İçindekiler:

  1. Solucan gübresi kimlere satabilirim?
  2. Solucan gübresi ne kadar kazandırıyor?
  3. Solucan gübresi bitkilere nasıl verilir?
  4. Katı Solucan gübresi hangi bitkilerde kullanılır?

Solucan gübresi kimlere satabilirim?

Solucan gübresi kullanım alanları ve pazarlanması Solucan gübresini öncelikle kullanma potansiyeli olan alıcıları şöyle sıralayabiliriz; fideciler, seracılar, hobi bahçecileri, peyzaj şirketleri ve meyve sebze üreticileri gibi halihazırda müşteriler olarak tercih edilmeli.

Solucan gübresi ne kadar kazandırıyor?

'SOLUCAN GÜBRESİNİN TONU TL' Bunun fiyatı ton başına TL. 4 ay gibi bir süre zarfında ortalama 13 bin lira kazancı var. Bunu daha hızlı veya daha fazla para kazanmak isteyen arkadaşlar solucan sayısını fazla tutabilirler.

Solucan gübresi bitkilere nasıl verilir?

Fide döneminde toprağa bir avuç kadar serpmek yeterlidir. Bunun yanı sıra doğrudan toprağın tabanına serpme yöntemiyle organik yapının bozulmaksızın ve yabani ot bitmeden gerçekten de etki etmesi amaçlanır. Yetişme dönemiyle birlikte 1 dekarlık araziler için 50 veya 60 kg tüketilmesi ideal olarak kabul edilmektedir.

Katı Solucan gübresi hangi bitkilerde kullanılır?

Katı Solucan Gübresi her bir bitki için ayrı ayrı kullanım miktarına sahiptir. Tarla bitkilerinde : Domates, biber, salatalık, soğan, sarımsak, maydanoz gibi tarla bitkileri için fide, tohum ve hazırlık döneminde 1000 m² alana 150 kg olarak uygulanması ideal kabul edilir.