iDATA dan nasıl randevu alınır?

İçindekiler:

  1. iDATA dan nasıl randevu alınır?
  2. iDATA randevu ücreti ne kadar?
  3. Almanya vizesi için randevu nasıl alınır?
  4. iDATA randevuyu kaç gün sonraya veriyor?
  5. iDATA koordinasyon ücreti ne kadar?
  6. Italya'ya gitmek için ne kadar para lazım?
  7. Schengen vizesi için bankada ne kadar para?

iDATA dan nasıl randevu alınır?

Hazılık
  1. Online Randevu sistemi üzerinden ücretli randevunuzu alınız.
  2. Online randevu sisteminde bulunan soru ağacı aracılığı ile ilgili ulusal başvurunuzun Rendevu kaydınızı (“PNR”) oluşturunuz. Ücret kaydınızı oluşturduğunuzda tahsil edilecektir.

iDATA randevu ücreti ne kadar?

Ulusal Randevu bedeli TL olarak kabul edilmektedir. Çağrı merkezi aracılığı ile Ulusal randevu sadece İDATA tarafından verilmektedir....Ulusal Vize Ücretleri.
National Vize Ücreti0 - 17 Yaş18+ Yaş
T.C. Vatandaşı37,50 € ( Nakit, € )75 € ( Nakit, € )
2 satır daha

Almanya vizesi için randevu nasıl alınır?

Randevu Nasıl Alınır? Almanya'ya kısa süreli vize başvuruları, Almanya Konsolosluğu tarafından yetkilendirilen vize danışma merkezleri ya da turizm acenteleri aracılığı ile yapılmaktadır. Uzun süreli vize başvurularının ise şahsen yapılması gerekmektedir. Randevu almadan vize başvurusunda bulunmak mümkün değildir.

iDATA randevuyu kaç gün sonraya veriyor?

Genel Bilgi. Vize başvurusu normal koşullarda başvuru işleminin tamamlanmasından sonraki 5 gün içinde sonuçlanır. (iDATA Kadıköy, Bursa ve Trabzon şubelerinden yapılan başvurular için 2 iş günü eklemek gerekmektedir.) Türkiye dışındaki bazı ülke vatandaşları için vize işleminin sonuçlanma süresi yaklaşık 15 gündür.

iDATA koordinasyon ücreti ne kadar?

iDATA koordinasyon ücreti her tür başvuru için hizmet karşılığı tahsil edilir. iDATA koordinasyon bedeli Müşteri temsilcimiz tarafından ön kayıt oluşturma işlemi sırasında 200 EUR karşılığı TL olarak ve kredi kartı ile kabul edilmektedir.

Italya'ya gitmek için ne kadar para lazım?

İtalya Vize Ücretleri
VİZE ÜCRETİ0-6 YAŞ6-12 YAŞ
SCHENGEN80 Euro120 Euro
ULUSAL116 Euro216 Euro
*DİĞER0 Euro35 Euro
EĞİTİM(90 gün ve altı)0 Euro100 Euro
1 satır daha

Schengen vizesi için bankada ne kadar para?

Schengen Vizesi İçin Bankada Kaç Para Olmalı? Schengen vizesinde bankada olması gereken tutar ortalama olarak 5 bin TL şeklinde ifade edilebilir. Vize başvurularında bankada gereken tutardan fazla bulunması ise gereksiz bir durumdur. Bazı başvurularda gün başına bulunması gereken para tutarı önceden ifade edilir.