Apple sunucu kimliği doğrulanamıyor ne demek?

İçindekiler:

  1. Apple sunucu kimliği doğrulanamıyor ne demek?
  2. SSL sertifikası gerekli mi?
  3. SSL sertifikası nasıl yenilenir?
  4. Bir web sitesinin güvenliği nasıl sağlanır?
  5. Kurs ve sertifikalar ne demek?

Apple sunucu kimliği doğrulanamıyor ne demek?

İphone email ayarlarında kurumsal posta kullanıyorsanız, gelen posta ve giden posta sunucuları SSL hatası verebilir. Bu iPhone ekranına "Sunucu Kimliği Doğrulanamıyor" olarak gözükür ve altında da "Ayrıntılar" ve "Vazgeç" butonları olur. Bu hatayı çözmek için gelen (POP veya IMAP) SSL ve SMTP SSL kapalı olmalıdır.

SSL sertifikası gerekli mi?

Unutmayın, online ortamda güvende olması gereken her şeyin bir SSL sertifikası koruması altında çalışması gerekir. İnternet, web sitenize erişim sağlamak için zayıf korumalı şifreli sayfaları arayan botlarla doludur. Web sitenize girip de sayfalarınızın bozulduğunu ya da silindiğini görmek istemezsiniz.

SSL sertifikası nasıl yenilenir?

Web sitesinde yer alan SSL sertifikasını yenilemek için hesap yöneticisinde oturum açılır. Bu kısımda SSL sertifikaları seçeneğine tıklanır. Yenileme talebi için “Yenile” seçeneğine tıklanır ve ödeme adımları takip edilir.

Bir web sitesinin güvenliği nasıl sağlanır?

Bir SSL sertifikası yükleyin. Güvenilir bir hosting sağlayıcısı kullanın. Web sitenizi ve kullandığınız eklentileri düzenli olarak güncelleyin....2. Güvenilir bir hosting sağlayıcısı kullanın

  1. Depolama.
  2. Bant genişliği.
  3. Ölçeklenebilirlik.
  4. Güvenilirlik.
  5. Güvenlik.
  6. Yedeklemeler.
  7. 7/24 teknik destek.

Kurs ve sertifikalar ne demek?

Sertifika Kelimesi Öğrenim Belgesi Anlamına Gelmektedir. Yani kişinin bilgi gerektiren herhangi bir konuda niteliğini gösteren ya da kendisine verilmiş olan bir hakkı belirten belge demektir. Sertifika yetkinlik ve yeterliliğin ölçüsüdür. Sertifikasyon programları bir öğrenme modelidir.