Türk Telekom internet kota sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom internet kota sorgulama nasıl yapılır?
  2. Türk Telekom kaç gb kaldı faturasız?
  3. TTNet sınırsız internet kota aşımı olur mu?
  4. Türk Telekom kac dakika sorgulama?
  5. Ne kadar internetim kaldı Bimcell?
  6. Iphone kaç GB internet kullandığımı nasıl öğrenirim?
  7. Ev interneti kaç GB olmalı?

Türk Telekom internet kota sorgulama nasıl yapılır?

KALAN boşluk hizmet numaranızı yazıp 6606'ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.
  1. Online İşlem Merkezi.
  2. Mobil Online İşlem Merkezi.
  3. 4 – Türk Telekom Müşteri Hizmetleri.
  4. Türk Telekom Ofis ve Mağazaları

Türk Telekom kaç gb kaldı faturasız?

2. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz.

TTNet sınırsız internet kota aşımı olur mu?

Limitsiz tarife sahibi ADSL abonesinin ay içerisindeki kullanımı, 'adil kullanım noktası' ile tabir edilen bir kotaya ulaştığında abonenin veri indirme hızı otomatik olarak düşürülüyor. ... Abonenin ay içerisindeki kullanımı 15 GB'ı geçtiği anda internet hızı bir sonraki fatura kesimine kadar 512kbit/s 'e düşürülüyor.

Türk Telekom kac dakika sorgulama?

Tarife, Paket ve Kampanyalara ait kalan toplam sürenizi, SES yazıp 5555'a SMS göndererek öğrenebilirsiniz. Kamu tarifelerindeki grup içi kullanım süresini DAKIKA yazıp 5555'a SMS göndererek öğrenebilirsiniz. SMS yazıp 5555'e SMS göndererek, kalan internet kullanımını öğrenebilirsiniz.

Ne kadar internetim kaldı Bimcell?

İnternet paketlerinde kota bilgimi nasıl sorgulayabilirim? 10 GB paketi için KALAN BIMCELL 10 GB yazıp 4551'e SMS göndererek internet paketinizdeki kalan miktarı sorgulayabilirsiniz.

Iphone kaç GB internet kullandığımı nasıl öğrenirim?

Veri kullanım miktarınızı görüntüleme Hücresel veri kullanımınızı görmek için Ayarlar > Hücresel'e veya Ayarlar > Mobil Veri'ye gidin. iPad kullanıyorsanız bunun yerine Ayarlar > Hücresel Veri yolunu izlemeniz gerekebilir.

Ev interneti kaç GB olmalı?

Eğer AKN'li bir internet paketi alacaksınız AKN'sinin en az 150 GB ve üstü olmasını tavsiye ederiz. ADSL tarifelerinde teknoloji gereği genelde 16 Mbps'e kadar hız sunuluyor. 16 Mbps'e kadar hızla satılan tarifelerde sizin 16 Mbps hız alacağınızı garanti etmez.