Aylin Kontente ne mezunu?

İçindekiler:

  1. Aylin Kontente ne mezunu?
  2. Aylin Kontente Türk mü?
  3. Aylin Kontente kaç yaşında?
  4. Güldür güldür Aylin kontente nereli?
  5. Aylin Kontente anne babası kim?
  6. Aylin Kontente'nin annesi kimdir?
  7. Güldür güldür de kim kiminle evli?
  8. Güldür güldür burcu annesi nereli?
  9. Aylin Kontentenin annesi kimdir?
  10. Güldür güldür Burcu kaç çocuğu var?
  11. Güldür Güldür Show Kim kiminle evli?
  12. Güldür Güldür Burcu kim?
  13. Güldür güldür Show'daki Burcu kim?
  14. Guldur Guldur Burcu kiminle evlendi?
  15. Güldür Güldür Burcu kiminle evli?

Aylin Kontente ne mezunu?

Aylin Kontente, 30 Haziran 1982 yılında doğdu. 9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü 2003 yılında mezun oldu. Oyun Atölyesi'nde çalışmaktadır.

Aylin Kontente Türk mü?

Aylin Kontente, 30 Haziran 1982 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Ailesi: Kendisi gibi oyuncu olan Alper Kul ile 2012 yılında evlendi. ... Eğitim hayatı: Dokuz Eylül Üniversitesi İletişim Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezundur.

Aylin Kontente kaç yaşında?

39 yaşında (30 Haziran 1982) Aylin Kontente/Yaş

Güldür güldür Aylin kontente nereli?

Aylin Kontente (d. 30 Haziran 1982; İzmir), Türk oyuncu. Oyunculuk hayatına Güldür Güldür Show isimli programda devam etmektedir.

Aylin Kontente anne babası kim?

Katia Kontente Aylin Kontente/Ebeveynleri

Aylin Kontente'nin annesi kimdir?

Katia Kontente Aylin Kontente/Anneleri

Güldür güldür de kim kiminle evli?

Güldür Güldür Show'da Güldür Güldür Burcu olarak tanınan Aylin Kontente, 2012 yılında beraber rol aldıkları oyuncu Alper Kul ile evlenmiştir. Alper Kul ve Aylin Kontente'nin şu anda Arel ve Leo isimli 2 erkek çocuğı vardır. Aylin Kontente 173 santim, yengeç burcu kadını ve 55 kilodur.

Güldür güldür burcu annesi nereli?

Aylin Kontente, soy isminden anlaşılacağı üzere annesi Katia Kontente'nin soy ismini kullanmaktadır. İzmir'de dünyaya gelen Aylin Kontente 30 Haziran 1982 doğumludur.

Aylin Kontentenin annesi kimdir?

Katia Kontente Aylin Kontente/Anneleri

Güldür güldür Burcu kaç çocuğu var?

Alper Kul ile 2012 yılında evlenen Aylin Kontente'nin bu evlilikten Arel ve Leo isminde iki oğlu bulunmaktadır. Şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Güldür Güldür Show'da Burcu karakterine hayat veren Aylin Kontente, 1.73 metre boyunda, 55 kilo ve Yengeç burcudur.

Güldür Güldür Show Kim kiminle evli?

Oyunculuk eğitimini yurtdışında tamamlayan Kul, kendi yazıp oynadığı oyunların ardından 1997 yılında beyaz perdeye ve televizyon kariyerine adım atmıştır. Şimdilerde Güldür Güldür Show'da İsmail karakterini canlandıran oyuncu, aynı zamanda rol arkadaşı olan Aylin Kontente ile evlidir.

Güldür Güldür Burcu kim?

Alper Kul ile 2012 yılında evlenen Aylin Kontente'nin bu evlilikten Arel ve Leo isminde iki oğlu bulunmaktadır. Şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Güldür Güldür Show'da Burcu karakterine hayat veren Aylin Kontente, 1.73 metre boyunda, 55 kilo ve Yengeç burcudur.

Güldür güldür Show'daki Burcu kim?

Senelerdir ekranlarda olan sevilen show programı Güldür Güldür'de uzun süre 'Burcu' karakterini canlandıran Aylin Kontente'nin şimdilerde ne yaptığı merak ediliyor. Sevilen isim rol arkadaşı Alper Kul ile evlendikten sonra 2018 yılında Güldür Güldür ekibinden ayrılmıştı.

Guldur Guldur Burcu kiminle evlendi?

Aylin Kontente, Güldür Güldür Burcu Aylin Kontente 173 santim, yengeç burcu kadını ve 55 kilodur. Aylin Kontente Kul isimli bir instagram hesabı vardır. Soy ismi karıştırılan oyuncunun adı bazı kaynaklarda “Kontante” olarak geçsede kendi hesabında tam ismi Aylin Kontente Kul'dur. Alper Kul ile 8 yıldır evlidir.

Güldür Güldür Burcu kiminle evli?

Aylin Kontente 173 santim, yengeç burcu kadını ve 55 kilodur. Aylin Kontente Kul isimli bir instagram hesabı vardır. Soy ismi karıştırılan oyuncunun adı bazı kaynaklarda “Kontante” olarak geçsede kendi hesabında tam ismi Aylin Kontente Kul'dur. Alper Kul ile 8 yıldır evlidir.