Clementine neden yasak?

İçindekiler:

  1. Clementine neden yasak?
  2. Clementine hangi çizgi film?
  3. Clementine konusu nedir?
  4. Clementine kaç yılında çıktı?
  5. Clementine kaç bölüm?
  6. Clementine meyvesi nedir?
  7. Clementine hangi dilde?

Clementine neden yasak?

Bacımızın çıplak sahnesinden dolayı afrika ve asya ülkeleri tarafından yasaklanmış, sansürlenmiştir. ABD 22. bölümde olan çıplak sahneden dolayı satın almak istememiştir, isveç bu bölümü satınlamadan anlaşmak istemiş yapımcısı kabul etmeyince o bölümüde satın almak zorunda kalmıştır. Ülkemizde 22. bölüm oynamamıştır.

Clementine hangi çizgi film?

Clémentine, 1985 yılında yayına başlamış Fransız ve Japon ortak yapımı bir çizgi film. Animasyon dünyasında öyle kilometre taşı, dönüm noktası gibi bir konumu olmadığı gibi tam tersi animasyon otoriteleri tarafından pek önemsenmemiş ve zamanla da unutulmuş bir seri.

Clementine konusu nedir?

Clementine, kalbi kırık bir kadının hayatına odaklanıyor. Kalbi kırık genç bir kadın olan Karen, kendisini toparlamak için Los Angeles'tan ayrılarak eski sevgilisinin göl kenarında bulunan evine gider. Karen, burada gizemli ve çekici bir kadın olan Lana ile tanışır.

Clementine kaç yılında çıktı?

1980'lerde TRT'de yayınlanmış Clémentine adında bir çizgi film vardı.

Clementine kaç bölüm?

yirmi beş bölümdür onca seyahate vesile olan clémentine'in hastalığı nihayet son bulmuş, artık yürümeye başlamıştır. bölüm, clémentine'in bir kabusuyla başlar: malmoth odasına dalmış, onu cehennemi andıran misafirhanesine götürmüştür.

Clementine meyvesi nedir?

Clementine bir meyvedir clementinero veya narenciye clementina olarak bilinen bir ağaçtan gelir. Bu ağaç, daha çok mandalina ve turunçgil sinensis olarak bilinen lezzetli turunçgillerin veya yaygın olarak bilindiği gibi portakal ağacının karışımının sonucudur.

Clementine hangi dilde?

İngilizceDüzenle kırmızıya çalan turuncu renkli Kuzey Afrika mandalinası. Akdeniz ülkeleri ve Güney Afrika'da yetişir.