Vatandaş memuru nasıl şikayet eder?

İçindekiler:

  1. Vatandaş memuru nasıl şikayet eder?
  2. PTT çalışanları nereye şikayet edilir?
  3. PTT Kargo nasıl şikayet edilir?
  4. Ptt'nin numarası kaç?
  5. PTT nasıl aranır?
  6. PTT Kargo nasıl çağırılır?
  7. PTT hesaba para yattı mı?
  8. Kartıma para yattığını nasıl öğrenebilirim?
  9. PTT hesap bakiyesi nasıl öğrenilir?
  10. Hesabıma para yatmış mı nasıl öğrenebilirim Ziraat Bankası?
  11. Postaneye yatırılan para ne zaman çekilir?
  12. PTT hesabında para ne kadar bekler?
  13. Ptt'den gönderilen para ne zaman hesaba geçer?
  14. PTT isme havale nasıl çekilir?
  15. Isme gelen havale Atm'den çekilir mi?
  16. Isme havale Atm'den çekilir mı?
  17. Ptt'den paramı nasıl çekerim?
  18. PTT kartsız para çekme nasıl yapılır?
  19. Cebe gönderilen para nasıl çekilir?

Vatandaş memuru nasıl şikayet eder?

Şikâyet Usulü: Devlet memurları, amirleri ve kurumları tarafından kendilerine uygulanan idari eylem ve işlemlerden dolayı sözlü veya yazılı şikâyet hakkına sahiptir, şikâyetler en yakın amirden başlanarak silsile yolu ile ve şikâyet edilen amirler atlanarak yapılır. Yazılı şikâyetlerde Ek-1 dilekçe örneği kullanılır.

PTT çalışanları nereye şikayet edilir?

PTT kurum ve kuruluşuyla ilgili tüm şikayet öneri ve bilgi alma işlemleriniz için 444 1 788 numaralı hattı arayıp PTT müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca işitme engelli ve konuşma engelli müşteriler için de "Engelli Dostu Numaralar" projesiyle 12 numaralı SMS hattıyla iletişime geçebilirsiniz.

PTT Kargo nasıl şikayet edilir?

PTT AŞ. ile ilgili her türlü şikayet , öneri ve bilgi talepleriniz için sizinle iletişim kanallarımızı paylaşmak isteriz.

  1. 444 1 788 numaralı PTT Çağrı Merkezi üzerinden 7 gün 24 saat,
  2. ptt.gov.tr adresinde yer alan "Bize Ulaşın " formunu doldurarak,

Ptt'nin numarası kaç?

PTT MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN NUMARASI KAÇ? PTT müşteri hizmetlerine ya da çağrı merkezine ulaşarak tüm isteklerinizi, görüş ve şikâyetlerinizi iletmek adına PTT müşteri hizmetlerine 444 1 788 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

PTT nasıl aranır?

PTT müşteri hizmetlerine ulaşmak için 444 1 788 numaralı iletişim numarası aranır.

PTT Kargo nasıl çağırılır?

​4441788 numaralı çağrı merkezimizi arayarak göndermek istediğiniz kargonun evinizden alınmasını isteyebilirsiniz. ​

PTT hesaba para yattı mı?

PTT Karta Para Yattığını Nasıl Öğrenebilirim? Hesabınızda bulunan bakiye bilgilerine Alo PTT hattı aracılı ile ulaşabilirsiniz. Hesap bakiyesi sorgulama için 444 1 788 numarasını aramanız yeterli olacaktır.

Kartıma para yattığını nasıl öğrenebilirim?

4747 Bakiye Sorgulama

  1. Bankamızda tanımlı cep telefonunuzdan BAKIYE yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ilk 10 hesabınıza ait bakiye bilgileri cep telefonunuza gelecektir. ...
  2. BAKIYE (Ek No) yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ise yalnızca mesajda belirtilen hesabın bakiyesi cep telefonunuza gönderilecektir.

PTT hesap bakiyesi nasıl öğrenilir?

Hesabınızda bulunan bakiye bilgilerine ALO PTT hattı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Hesap bakiyesi sorgulama PTT için 444 1 788 numarasını aramanız yeterlidir. Dahili numarayı çevirdiğinizde kart işlemleriniz için önce 1 sonra 2'ye basınız. Bu menüde müşteri numaranız ve telefon şifreniz ile işlem yapabilirsiniz.

Hesabıma para yatmış mı nasıl öğrenebilirim Ziraat Bankası?

Müşteri Temsilcisi: Ziraat Bankası müşteri hizmetleri ı arayarak tüm hesap bakiyelerinizde bulunan nakit miktarını sorgulayabilirsiniz. 3. Sms ile: BAKIYE yazarak 4747'ye sms gönderebilirsiniz.

Postaneye yatırılan para ne zaman çekilir?

ödeme yerlerinde bekletilme süresi, kabul tarihinden itibaren otuzaltı aydır. (4) Alıcısına ödenmediğinden iade edilen fakat göndericisine de ödenemeyen havaleler kabul tarihinden itibaren otuzaltı ay sonunda PTT' ye gelir kaydedilir.

PTT hesabında para ne kadar bekler?

MADDE 11 – (1) Hak sahiplerine ödenmek üzere bekletilen havaleler ödeme yerlerince geliş tarihinden itibaren bir ay, postrestant işaretli havalelerde geliş tarihinden itibaren iki ay süre ile alıcının başvurması için bekletilir.

Ptt'den gönderilen para ne zaman hesaba geçer?

PTT Bank EFT Bitiş Saati Gün içerisinde saat 17:00'e kadar yapılan EFT işlemleri, anında ve hızlıca gerçekleşmektedir. Belirlenmiş olan saat dışında bir EFT işlemi yapılmak istenir ise EFT işlemi bir sonraki iş gününde gerçekleşecektir.

PTT isme havale nasıl çekilir?

Parayı gönderdiğiniz kişi havale yapılan PTT şubesine gitmelidir. Şubeden parayı çekmek için nüfus cüzdanı gösterilmelidir. PTT'den gönderilen parayı çekme işlemi bu şekilde yapılabilir.

Isme gelen havale Atm'den çekilir mi?

kimlik numarası ile para çekme işlemleri yapabilirsiniz. ... Cep numaranızla TC kimlik numaranızı kullanarak para çekebilirsiniz. Öneğin biri sizin cep telefon numaranıza havale yapmışsa bankanın ATM veya şubesinden cebe havale işlemini seçerek hem telefon numaranızı hem de TC numaranızı girmeniz gerekmektedir.

Isme havale Atm'den çekilir mı?

Bu şekilde gönderilen parayı ilgili PTT şubesinden ve ATM'lerinden TC kimlik no girerek çekebilirsiniz. Farklı şubelerden veya ATM'lerden çekim yapamazsınız.

Ptt'den paramı nasıl çekerim?

Para almak için; İsminize gönderilen para transferleri için işleme ait referans numarası ve geçerli kimlik belgeniz ile en yakın PTT işyerine giderek, paranızı alabilirsiniz. Yurtiçi veya yurtdışındaki banka hesabınıza veya yurtiçindeki kartınıza gönderilen para transferleri otomatik olarak hesabınıza yansımaktadır.

PTT kartsız para çekme nasıl yapılır?

Kartsız işlemlere TC'ni gir dedi....İsme veya TC numarasına gönderilen para ise PTT şubelerinden şu şekilde çekilir:

  1. Size para gönderecek kişi şubede işlem yaparken hangi PTT şubesine para göndermek istediğini sorarlar. ...
  2. Paranın gönderildiği PTT şubesine gidin.
  3. Yanınızda üzerinde TC kimlik numaranız yazan kimliğiniz olsun.

Cebe gönderilen para nasıl çekilir?

Alıcı, herhangi bir VakıfBank ATM'sinin Kartsız İşlemler Menüsünden aşağıdaki bilgileri girerek kendisine gönderilen parayı kolayca çekebilir:

  1. Alıcının Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası,
  2. Alıcının Cep telefonu numarası
  3. Gönderen kişinin cep telefon numarası
  4. Alıcının Cep telefonuna gelen şifre.
  5. Gönderilen tutar bilgisi.