9 sınıfta kaç puanla takdir alınır?

İçindekiler:

  1. 9 sınıfta kaç puanla takdir alınır?
  2. Takdir kaç puanla alınır 2021 9 sınıf?
  3. Lisede ortalama kaç olunca teşekkür alınır?
  4. Lisede takdir almak için ne yapmalıyız?
  5. Lisede teşekkür almak için edebiyat kaç olmalı?
  6. Lisede takdir almak için ders notları nasıl olmalı?

9 sınıfta kaç puanla takdir alınır?

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

Takdir kaç puanla alınır 2021 9 sınıf?

85, puan aralığında olanlar Takdir belgesi alırlar.

Lisede ortalama kaç olunca teşekkür alınır?

70,00 – 84,99 puan aralığında olanlar teşekkür belgesi, 85,00 ve daha üstü bir puana sahip olanlar takdir belgesi, Ortaöğrenim süresince en az 3 öğretim yılı dönemleri boyunca takdir belgesi almış olanlar da üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir.

Lisede takdir almak için ne yapmalıyız?

Lisede takdir almak için dönem ortalaması en az 85 üzeri ve derslerden herbirinin en az 50 puan üstü başarıya sahip olmak gerekiyor. Gereken dönem ortalaması tutturulsa dahi bir ders notu ortalaması 49 ise takdir belgesi verilmez.

Lisede teşekkür almak için edebiyat kaç olmalı?

Lisede teşekkür almak için dönem ortalaması 70.00-84.99 arasında ve derslerden herbirinin en az 50 puan üstü başarıya sahip olmak gerekiyor.

Lisede takdir almak için ders notları nasıl olmalı?

Lisede takdir almak için dönem ortalaması en az 85 üzeri ve derslerden herbirinin en az 50 puan üstü başarıya sahip olmak gerekiyor. Gereken dönem ortalaması tutturulsa dahi bir ders notu ortalaması 49 ise takdir belgesi verilmez. Zaten mantıken takdirlik bir öğrencinin de herhangi bir dersinin zayıf olması beklenemez.