Ithalatçı garantili nasıl oluyor?

İçindekiler:

  1. Ithalatçı garantili nasıl oluyor?
  2. Kvklı ne demek?
  3. Ithalat firma garantisi ne demek?
  4. Kvklı telefon nedir?

Ithalatçı garantili nasıl oluyor?

Ülkemizde üretilmeyen ürünler genellikle yurt dışından ithal edilmektedir. İthalat işlemlerini yapan bir aracı firma bulunur. Satılacak ürünün kendi firması ile bu aracı arasında bir anlaşma vardır. Bu şekilde iş yapan firmaların vermiş olduğu garanti ithalatçı garantisidir.

Kvklı ne demek?

KVK Teknoloji Ürünleri ve Ticaret A.Ş., Açılımı (Mehmet Emin Karamehmet, Murat Vargı, Osman Kavala'nın soyadlarının baş harfleriyle oluşmuş Türkiye merkezli bir cep telefonu distribütörüdür. ... Genel Müdürlüğü Kartal'da bulunmaktadır ve halen Türkiye genelinde 13 adet Teknik Servis Müdürlüğü ile hizmet vermektedir.

Ithalat firma garantisi ne demek?

Firma, ürünün resmi firmasıyla anlaşmalı olur ve ülkedeki dağıtımını yapar. Bu kategorideki cihazları da küçük veya büyük ölçekteki şirketlerin yurt dışından getirip ülkemizde satarlar. Bu işi yapan büyük firmaların ürünlere uyguladığı garantiye ithalatçı garantisi denir.

Kvklı telefon nedir?

KVK Teknoloji Ürünleri ve Ticaret A.Ş., Açılımı (Mehmet Emin Karamehmet, Murat Vargı, Osman Kavala'nın soyadlarının baş harfleriyle oluşmuş Türkiye merkezli bir cep telefonu distribütörüdür. KVK 1993 yılında Çukurova Holding ve MV Holding ortaklığında kurulmuş, şu anda MV holding yönetiminde devam etmektedir.