GittiGidiyor ürün iade nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. GittiGidiyor ürün iade nasıl yapılır?
  2. GittiGidiyor değişim var mı?
  3. Kargoya verilen ürün iptal edilir mi?
  4. Kargoya gelen ürünü almazsak ne olur?
  5. Para iadesi kaç günde yapılmalı?

GittiGidiyor ürün iade nasıl yapılır?

Ürünü nasıl iade edebilirim? Hesaplarım-Aldıklarım sayfanızdaki "İade / Sorun Bildir" butonu ile iade talebi oluşturarak 72 saat (Ek 24 saat) içinde ürünü satıcıya iade edebilirsiniz. Ödeme onayı verilen bir ürünün iadesi sırasında GittiGidiyor, satıcıdan ürün bedelini GittiGidiyor havuz hesabına yatırmasını ister.

GittiGidiyor değişim var mı?

Teslim aldığınız ürünü değiştirmek istiyorsanız önce Bana Özel/Durum sayfanızdaki Sorun Bildir butonuna tıklayın. Açılan sayfada yine "Sorun Bildir" butonuna tıklayıp "Ürün değişimi" başlığını seçerek değişim sürecini başlatabilir ve ürünü iade edebilirsiniz.

Kargoya verilen ürün iptal edilir mi?

Sipariş ettiğiniz ürün kargoya verilmiş ise siparişi iptal edemezsiniz. Kargoya verilen ürünler için, size ulaştıktan sonra iade süreci uygulanması gerekmektedir.

Kargoya gelen ürünü almazsak ne olur?

Sipariş Verilen Ürünü Kargodan Almazsam Ne Olur? ... Satıcı satılan ürünü en iyi şekilde alıcıya ulaştırmalı, alıcıda ürünün ücretini ödemesi gerekir. Mesafeli Satış Sözleşmelerinde kişinin sipariş vermiş olduğu ürünü 14 gün içerisinde iade hakkı bulunmaktadır.

Para iadesi kaç günde yapılmalı?

Cayma hakkına ilişkin ihbarın ulaşmasını takip eden en geç 14 (on dört) gün içinde mal/hizmet bedeli ve teslimat masrafları Alıcıya iade edilir ve 10 (on) günlük süre içinde mal/hizmeti alıcı iade etmekle mükelleftir. Fatura aslı gönderilmezse Alıcıya KDV ve varsa diğer yasal yükümlülükler iade edilemez.