Tarkan'ın 2 çocuğu doğdu mu?

İçindekiler:

  1. Tarkan'ın 2 çocuğu doğdu mu?
  2. Ismail yk annesi ve babası kimdir?
  3. Ismail yk sivas hangi köyünden?
  4. Sezen Aksu babası aslen nereli?

Tarkan'ın 2 çocuğu doğdu mu?

Akay, “Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu biliyorsunuz ikinci çocuklarına hamile. Almanya'da sağlıklı bir hamilelik geçiren Pınar Hanım, bu sefer erkek çocuk dünyaya getirecek. Küçük Tarkan geliyor ve öğrendiğim bilgiye göre bebeğin adı Ali Tarkan olacak” ifadelerini kullandı.

Ismail yk annesi ve babası kimdir?

Yurtseven Kardeşler Müzik grubunun en küçük solistidir. 1978 yılında Sivas'tan Almanya'ya fabrika işçisi olarak göç eden Ali Rıfat ve eşi Zerife Yurtseven çiftinin müzikle uğraşan beş çocuğundan en küçüğü olan İsmail YK, 5 Temmuz 1978 yılında sabah 05.00'te Almanya, Hamm'da dünyaya gelmiştir.

Ismail yk sivas hangi köyünden?

Asıl ismiyle İsmail Yurtseven, bilinen adıyla İsmail YK; 05.07.1978 Almanya'nın Hamm şehri doğumlu. 1968 yılında Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Maden köyünden Almanya'ya fabrika işçisi olarak göç eden Ali Rıfat Yurtseven'in müzikle uğraşan beş çocuğundan en küçüğüdür.

Sezen Aksu babası aslen nereli?

1954-1974: İlk yılları ve kariyer başlangıcı Sezen Aksu, Denizli ilinin Sarayköy ilçesinde doğdu. Fen bilgisi öğretmeni olan annesi Şehriban Hanım, Selanik'ten mübadele ile gelen bir ailenin kızıdır. Pazar, Rizeli olan Laz kökenli babası Sami Yıldırım ise bir matematik öğretmenidir.