Soğan kürünü kimler kullanamaz?

İçindekiler:

  1. Soğan kürünü kimler kullanamaz?
  2. Hamile kalmak için soğan kürü nasıl yapılır?
  3. Regl iken soğan suyu içilir mi?
  4. Soğan suyu kanama yapar mı?
  5. Soğan suyu mideye iyi gelir mi?

Soğan kürünü kimler kullanamaz?

Soğan kürünü kimler uygulayamaz? Gastrit ve ülser şikayeti olanlar bu kürü uygulayamazlar. Soğan kürü, 15 gün uygulanır, maksimum beş gün ara verilir, sonra tekrar 15 gün uygulanır.

Hamile kalmak için soğan kürü nasıl yapılır?

Soğan kürünün özellikle hamilelik şansını arttırması için en az altı ayda bir 15 gün kullanmanız gerekmektedir. Süreye kesinlikle uyulması gerekmektedir. *Öğlen ve akşam yemeklerinden 10'ar dakika önce bir bardak ılık olarak içmelisiniz. *İçeceğiniz kür her zaman taze (günlük) olarak tüketilmelidir.

Regl iken soğan suyu içilir mi?

Soğan kürü adet söktürmek için birebirdir. Sadece bu alanda değil birçok faydası da bulunur. Adet söktürmek için soğan kürü içenler bu kürü düzenli olarak özellikle ilk 15 gün yaparsa belli bir süre sonra adet görecektir.

Soğan suyu kanama yapar mı?

Soğan suyu kanama yapar mı? Soğan kürü tamamen adet olmak isteyen kadınlara yöneliktir. Bu sebeple hamile olan kadınların kesinlikle bu kürü uygulamaması gerekir. Bunun dışında soğan kürü adet kanaması dışında tehlikeli bir kanamaya sebep olmaz.

Soğan suyu mideye iyi gelir mi?

- Soğan suyu sindirimin kolaylaştırılmasına da yardımcı olur. Özellikle mide problemleri yaşayan kişiler soğan suyu ile daha sağlıklı bir mideye sahip olabilirler. - Soğan suyu bağırsakların hareketlerini artırarak, müshil etkisi göstermektedir.