Atatürk üniversitesi ikinci üniversite kayıtları devam ediyor mu?

İçindekiler:

  1. Atatürk üniversitesi ikinci üniversite kayıtları devam ediyor mu?
  2. Atatürk üniversitesi ikinci üniversite nasıl kayıt olunur?
  3. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim kayıtları nasıl yapılır?
  4. Atatürk Üniversitesi Açık öğretim kayıtları ne zaman?
  5. Atatürk Üniversitesi kayıt Yenileme Tarihleri Ne Zaman?

Atatürk üniversitesi ikinci üniversite kayıtları devam ediyor mu?

ATA AÖF kayıtları ile ilgili Atatürk Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, 2021-2022 ATA AÖF ön kayıt ve kesin kayıt tarihleri duyuruldu. Haziran ayında başlayan ATA AÖF 2. üniversite kayıtları, Ekim ayına kadar devam edecek.

Atatürk üniversitesi ikinci üniversite nasıl kayıt olunur?

İkinci üniversite ön kayıt işlemini Yükseköğretim Bilgi Sisteminde (YÖKSİS) mezuniyet ya da öğrencilik bilgisi mevcut olan öğrenci adayları İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT SAYFASI'ndan yapabilirler. Bu adresten ön kayıt işlemini yapan adayların kesin kayıt işlemleri için herhangi bir belge göndermelerine gerek yoktur.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim kayıtları nasıl yapılır?

ATA AÖF KAYIT LİNKİ e-Kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adayları, https://www.turkiye.gov.tr adresinde “e-hizmetler” bölümünde yer alan ve “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı” başlığı altında bulunan “Üniversite E-Kayıt” seçeneğini aracılığı ile kayıt işlemini gerçekleştirebileceklerdir.

Atatürk Üniversitesi Açık öğretim kayıtları ne zaman?

Kayıt olduğunuz birimin akademik takviminde yer alan tarihlerde Ders Kaydınızı yaptırınız. Açıköğretim programına yerleştim. Ne yapmam gerekir? – tarihleri arasında e-Devlet üzerinden elektronik olarak kaydınızı yapınız.

Atatürk Üniversitesi kayıt Yenileme Tarihleri Ne Zaman?

e-Devlet kapısı veya Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden kayıt yaptırmadıysanız – tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında kayıt işleminizi yaptırınız. Kayıt olduğunuz birimin akademik takviminde yer alan tarihlerde Ders Kaydınızı yaptırınız.