Eşzamanlama nedir iTunes?

İçindekiler:

  1. Eşzamanlama nedir iTunes?
  2. iTunes Wi-Fi eşzamanlama ne demek?
  3. iPhone 7 recovery mode nasıl alınır?
  4. iTunes otomatik doldurma nedir?
  5. iPhone Mac eşzamanlama ne demek?
  6. iPhone 7 DFU moduna nasıl alınır?
  7. DFU mod ne işe yarar?
  8. iCloud yedeklenen fotoğraflara nasıl bakılır?
  9. iPhone 7 Plus etkin değil ne demek?

Eşzamanlama nedir iTunes?

Bilgisayarınızdaki kişileri, takvimleri ve Safari yer işaretlerini iPhone'unuzla, iPad'inizle veya iPod'unuzla eşzamanlamak için iTunes'u kullanabilirsiniz. iTunes aynı zamanda bu bilgileri aygıtınızdan eşzamanlayarak bilgisayarınıza da aktarır (örneğin iPad'inize kişi ekler ve daha sonra iPad'inizi bilgisayarınızla ...

iTunes Wi-Fi eşzamanlama ne demek?

Bir Wi-Fi ağındaysanız ve iPhone'unuzda, iPad'inizde veya iPod touch'ınızda iOS 5 (veya daha yenisi) yüklüyse aygıtınızı bilgisayarınıza bağlamadan (bilgisayarınız ve aygıtınız aynı ağa bağlıysa) eşzamanlayabilirsiniz (bilgisayarınızdan öğe ekleyebilirsiniz).

iPhone 7 recovery mode nasıl alınır?

Sesi Kıs düğmesine kısaca basın. Ardından, kurtarma modu ekranını görene kadar Yan düğmeyi basılı tutun. iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPod touch (7. nesil): Üst (veya Yan) düğmeyle Sesi Kıs düğmesini aynı anda basılı tutun. Kurtarma modu ekranını görene kadar her iki düğmeyi basılı tutmaya devam edin.

iTunes otomatik doldurma nedir?

Aygıtınızda aynı müzikleri duymaktan sıkıldıysanız Otomatik Doldur özelliğini kullanarak iTunes'un aygıtınızı rasgele seçilmiş parçalarla doldurmasını sağlayabilirsiniz. ... Müzikler bölümünün en altındaki “Şunu kullanarak otomatik doldur” menüsünü tıklayın ve eşzamanlamak istediğiniz parçaları seçin.

iPhone Mac eşzamanlama ne demek?

Eşzamanlama öğeleri Mac'iniz ile bir iPhone, iPad veya iPod touch arasında güncelleme ve aktarma anlamına gelir. Eşzamanlama, Mac'inizde ve bir aygıtta aynı öğeleri güncel tutmanızı sağlar. Örneğin, Mac'inize bir film eklediğinizde, filmin hem Mac'te hem de iPhone'unuzda olması için eşzamanlayabilirsiniz.

iPhone 7 DFU moduna nasıl alınır?

DFU mod, iPhone'larda kullanılan bir yazılım yükleme modudur....iPhone 7'de DFU Mod Nasıl Açılır?
  1. Bilgisayara bağlı olan iPhone'unuzun kablosunu çıkarın.
  2. Güç tuşuna ve ses kısma tuşuna yine aynı şekilde 10 saniye basılı tutun.
  3. Apple logosu geldiğinde artık iPhone'unuz DFU moddan çıkmış demektir.

DFU mod ne işe yarar?

IPHONE KURTARMA MODU Peki DFU nedir? Bu sistem cihazın yazılım güncellemesi yapmasını sağlayan bir moddur. iPhone cihazınızda herhangi bir veri kaybı yaşamadan, yazılımı güncellemek ve eski haline getirme bu sistem ile mümkün olacaktır.

iCloud yedeklenen fotoğraflara nasıl bakılır?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda
  1. Ayarlar > [adınız] kısmına gidin.
  2. iCloud'a dokunun.
  3. Fotoğraflar'a dokunun ve iCloud Fotoğrafları'nı açın.

iPhone 7 Plus etkin değil ne demek?

Apple, iPhone kilit ekranında güvenliği sağlamak için girilen parolanın yanlış olması durumunda sizden belli bir süre beklemenizi ister ve her yanlışta bu süre katlanarak artar. 6 kez üst üste yanlış parola girdiğinizde ise iPhone Etkin Değil uyarısı verir. ... İşte bu durumda iPhone cihazınızı silmeniz gerekir.