Tubitak araştırma Projesi ne demek?

İçindekiler:

  1. Tubitak araştırma Projesi ne demek?
  2. Tubitak 2204-A projeleri nedir?
  3. Tubitak 2204-a nasıl başvurulur?
  4. Tübitak Projelerinin amacı nedir?
  5. 2204 proje nedir?
  6. Tübitak 2204 ne zaman?
  7. Tübitak 4006 bilim Fuarı nedir?
  8. TÜBİTAK Projeleri kaç kelime?

Tubitak araştırma Projesi ne demek?

5-12. sınıf öğrencilerinin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine bilimsel metodolojiye uygun şekilde çalışmalar yaparak elde ettikleri araştırma sonuçlarını sergileyebilecekleri bilim fuarlarına destek verilmesini amaçlayan bir programdır.

Tubitak 2204-A projeleri nedir?

2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nın amacı, lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamaktır.

Tubitak 2204-a nasıl başvurulur?

Başvurular https://e- bideb. tubitak.gov.tr adresinden danışman öğretmen tarafından çevrimiçi olarak yapılır. Danışman öğretmen sisteme kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak proje ve öğrenci bilgilerini kaydeder.

Tübitak Projelerinin amacı nedir?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun kısaltması olan TÜBİTAK, ülkemizde bilim ve teknolojiye teşvik etme, yön verme gibi amaçları olan bir kurumdur. ... TÜBİTAK, 24.07.1963 yılında, 11462 sayılı Resmi Gazete yayımı ile genç bilim adamlarını desteklemek amacıyla kurulmuştur.

2204 proje nedir?

Ortaokul öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı'nca Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, ...

Tübitak 2204 ne zaman?

Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması sergisi ve ödül töreni, yarışmada Birincilik, İkincilik ve Üçüncülük ödülü kazanan proje sahiplerinin katılımıyla 24-25 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde yapılacaktır.

Tübitak 4006 bilim Fuarı nedir?

TÜBİTAK, 4006 - Bilim Fuarları Destekleme Programı adı verdiği bir çağrı programıyla, 5-12. sınıf öğrencilerinin öğretim programları dahilinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda seçtikleri konu üzerine araştırmalar yapmasını ve bu araştırmaların sonuçlarını sergileyecekleri bir ortam sunma hedefinde.

TÜBİTAK Projeleri kaç kelime?

Başvuruda alt projenin amaç, yöntem ve beklenen sonucunun belirtilmesi gerekir. Amaç, en az 20 en fazla 50 kelime; yöntem, en az 50 en fazla 150 kelime; beklenen sonuç ise en az 50 en fazla 150 kelime aralığında olmalıdır.