Kantaron yağı cilde nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Kantaron yağı cilde nasıl kullanılır?
  2. Kantaron yağı günde kaç kere içilir?
  3. Kırmızı Kantaron yağı nasıl kullanılır?
  4. Kantaron yagi bele iyi gelir mi?
  5. Kantaron yağı yüzdeki lekeleri geçirir mi?
  6. Kırmızı kantaron yağı yüze nasıl sürülür?
  7. Kantaron yağı yüze ne kadar süre kullanılır?
  8. Kantaron yağı dizdeki kireçlenmeye iyi gelir mi?

Kantaron yağı cilde nasıl kullanılır?

Kantaron yağı cilde direkt olarak sürülerek uygulanır. Bunun için pamuk, makyaj pamuğu ya da yumuşak bir havlu kullanabileceğiniz gibi ellerinizle de sürebilirsiniz. Uygulama sırasında cildiniz temiz olmalıdır. Yağın düzenli kullanımı, daha iyi ve daha çabuk sonuç almanızı sağlar.

Kantaron yağı günde kaç kere içilir?

Kantaron yağını ağız yoluyla tüketmeye karar verenlerin günde 1 çay kaşığını asla geçmemesi gerektiğini unutmamalısınız. Bu 1 çay kaşığı kantaron yağı nasıl kullanılacak derseniz, doğrudan içebileceğiniz gibi ılık suyun içine ilave ederek de içebilirsiniz.

Kırmızı Kantaron yağı nasıl kullanılır?

Kırmızı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Amaca bağlı olarak kırmızı kantaron yağı farklı şekillerde kullanılabilmektedir. Örneğin yanık ve yaralar için üzerine dökmek suretiyle hafif masaj ile değerlendirilebilir. Yatmadan önce cilde sürmek suretiyle sabaha kadar cildin dinlenmesine imkan verilebilir.

Kantaron yagi bele iyi gelir mi?

Bel, sırt ve kas ağrıları için kantaron yağını ağrıyan bölgenize masaj yaparak uygulayın. Kekik ve ardıç yağıyla birlikte kullandığınızda ağrıların kesilmesi için daha iyi verim elde edebilirsiniz. Romatizma rahatsızlığına karşı da iyileştirici özelliği bulunuyor.

Kantaron yağı yüzdeki lekeleri geçirir mi?

Kantaron yağı, güneş yanıklarının ve ciltte bıraktığı lekelerin yok olmasını sağlıyor. Çeşitli sebeplerle oluşan ciltteki kızarıkları azaltıyor, düzenli kullanıldığında kızarıklıkları tamamen ortadan kaldırıyor. Hem sivilcelerin hem de sivilcelerden kalan lekelerin temizlenmesine yardımcı oluyor.

Kırmızı kantaron yağı yüze nasıl sürülür?

Temiz cildinize bir pamuk yardımıyla kantaron yağını uygulayın. Uygulama sırasında cildinizi hafifçe ovun ki yağ her yere güzelce yayılsın. Bu işlemi her akşam yatmadan önce temiz cildinize uygulayın ve durulamadan yatın.

Kantaron yağı yüze ne kadar süre kullanılır?

Kantaron yağının cilt beyazlatma özelliğinden faydalanmak istiyorsanız bu uygulamayı her akşam, en az 3-4 hafta boyunca uygulamanız gerektiğini unutmamalısınız.

Kantaron yağı dizdeki kireçlenmeye iyi gelir mi?

Kantaron yağı her türlü yaralarda kullanılmaktadır. Açık yaralar, taze yaralanmalar, kesikler, ezikler, çarpmalar sonucunda oluşan morluklar vb durumlarda iyileşme sağlamaktadır. KANTARON YAĞI; -Boyun, diz ve bileklerdeki kireclenmelere faydasi vardir.