Ters işareti nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ters işareti nasıl yapılır?
  2. Thinkpad artı işareti nasıl yapılır?
  3. Klavyede artı Eksi işareti nasıl yapılır?
  4. Delik Kaya ne anlama gelir?
  5. Excel eksi nasıl yazılır?
  6. Ters slash işareti nasıl yapılır?

Ters işareti nasıl yapılır?

Sola yatık slash işareti yani ters slash yapmak için (\) klavyenizde space tuşunun sağında bulunan AltGr (ya da Alt) tuşuna basılı tutarken, soru işareti tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

Thinkpad artı işareti nasıl yapılır?

Klavye üzerinde sağ taraftaki numaraların yanında bulunan ''+'' işaretine basılarak yazılabilir. Fakat bazı klavyelerde artı tuşu rakamların üzerinde bulunmaktadır. Böyle durumda ise Shift tuşuna basılı tutarak artı simgesini gösteren rakama basmak yeterli olacaktır.

Klavyede artı Eksi işareti nasıl yapılır?

Bir diğer yöntem ise boşluk tuşunun solunda bulunan 'Alt' tuşu ile yapılır ve bu tuşa basılı tutarak numpad kısmında bulunan 0177 rakamlarına basılır ve artı eksi işareti oluşur.

Delik Kaya ne anlama gelir?

Delikli taş define işareti, iki şekilde yorumlanır. Eğer taş dik şekilde ve büyük ise mezar anlamındadır. Eğer delik kaya üzerine oyuk ve küçük çaplı ise define işaretidir. Delikli taş figürleri çevresinde farklı figürler araştırılmalıdır.

Excel eksi nasıl yazılır?

Artı eksi (±) simgesini yapmak için boşluk tuşunun sol tarafında bulunun alt ve klavyenin sağ tarafında bulunun rakamlardan 241 tuşlamak yeterlidir. Kısacası alt + 241 olarak gösterilebilir. Bunun yanı sıra alt + 0177 tuşlamasını yaparak da artı eksi (±) işaretini yapmak mümkündür.

Ters slash işareti nasıl yapılır?

Ters Slash Nasıl Yapılır? (\) Sola yatık slash işareti yani ters slash yapmak için (\) klavyenizde space tuşunun sağında bulunan AltGr (ya da Alt) tuşuna basılı tutarken, soru işareti tuşuna basmanız yeterli olacaktır.