Bursa Teknosab nereye yapılacak?

İçindekiler:

  1. Bursa Teknosab nereye yapılacak?
  2. Teknosab hangi mahallede?
  3. Teknosap ne zaman açılacak?
  4. Kobi OSB Bursa nereye yapılacak?
  5. Teknosab Bölge Müdürü kimdir?
  6. Ilker er kimdir?

Bursa Teknosab nereye yapılacak?

Bursa TEKNOSAB (Bursa Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi); konum olarak; Bursa kent merkezinin yaklaşık 30 km. batısında, Bursa-Karacabey Karayolunun yaklaşık 2,5 km kuzeyinde, yapımı devam eden İstanbul-İzmir Otoyolunun güneyine teğet, projesi devam eden Zetinbağı-Mudanya il yolunun üzerinde, ihale sürecinde olan ve ...

Teknosab hangi mahallede?

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçeye bağlı Taşpınar Mahallesi'nde hayata geçirilen ve 'yeni nesil organize sanayi bölgesi' olan TEKNOSAB'ta incelemelerde bulundu.

Teknosap ne zaman açılacak?

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, yeni sanayi devriminin sembolü olan TEKNOSAB'ın 4 yıl içinde hızlı bir şekilde ilerlediğini belirterek, “Son 20 yılda Bursa'da kurulan ilk organize sanayi bölgesi olan TEKNOSAB'ta 2020 yılı içerisinde fabrika inşaatlarına başlayacağız.” dedi.

Kobi OSB Bursa nereye yapılacak?

Orhaneli Maden İhtisas OSB ile KOBİ OSB. KOBİ OSB için küçük ve orta boy işletme başvururken, toplam alan 1.440 hektar olacak. KOBİ OSB'nin Yenişehir, Karacabey veya Nilüfer ilçelerinden birinde kurulması öngörülüyor” bilgisini verdi.

Teknosab Bölge Müdürü kimdir?

Ilker Er - Bölge Müdürü - Bursa Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi | LinkedIn.

Ilker er kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü mezunu olan IAS Genel Müdürü İlker Er, 1998 yılındaki mezuniyetinin ardından dört yıl yazılım mühendisi olarak çalıştı. Er, 2002 yılından beri IAS Yazılım'da görev alıyor.