BKM kitap hangi şehirde?

İçindekiler:

  1. BKM kitap hangi şehirde?
  2. BKM Kitap kaça kadar açık?
  3. BKM kitap ne zaman gelir?
  4. BKM Kültür Merkezi nerede?
  5. BKM kitap ne?
  6. BKM kitap sipariş nasıl iptal edilir?
  7. BKM ürününüz hazırlanıyor ne demek?
  8. Tedarik süreci ne kadar sürer BKM?
  9. BKM de kaç salon var?
  10. Güldür güldür Show'un yeri nerede?
  11. BKM Kitap kargoya verildi ne demek?
  12. BKM de iade var mı?
  13. BKM tedarik süresi ne kadar?
  14. BKM Kitap kapıda ödeme ücreti ne kadar?
  15. Ürün hazırlanıyor ne demek?

BKM kitap hangi şehirde?

BKM Kitap markasının ilk mağazası ve Bursa'nın en büyük kitabevi olarak da ayrı bir öneme sahiptir.

BKM Kitap kaça kadar açık?

BKM Kitap Nilüfer FSM Şubesi Çalışma Saatleri Tablosu
Perşembe10:00-22:00
Cuma10:00-22:00
Cumartesi10:00-22:00
Pazar
3 satır daha

BKM kitap ne zaman gelir?

Siparişleriniz, banka onayı alındıktan veya sipariş onaylandıktan sonra, stoklarımızda mevcut ise en geç 3 iş günü içerisinde gönderimi sağlanacaktır. Mevcut değil ise ortak çalıştığımız tedarikçi firma veya yayınevlerinden temin edilip gönderim sağlanacaktır.

BKM Kültür Merkezi nerede?

Beşiktaş Kültür Merkezi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunmaktadır.

BKM kitap ne?

Bkm Kitap, bünyesinde edebiyat eserlerinden çocuk kitaplarına, eğitim kitaplarından dini kitaplara kadar pek çok farklı türdeki eserleri barındıran bir kitap merkezidir.

BKM kitap sipariş nasıl iptal edilir?

Web site ve mobil uygulamamızdaki sipariş alanı içinden siparişinizin üzerine tıklayıp SİPARİŞ DETAY sayfasına ulaşarak ''İptal Talebi'' butonuna tıklayıp siparişinizin tamamı için iptal talebi oluşturabilirsiniz.

BKM ürününüz hazırlanıyor ne demek?

Sipariş Hazırlanıyor Ne Demek? Siparişinizi oluşturduktan sonra siparişinizdeki ürünlerin kontrolü, elimizde mevcut olup olmadığı ile ilgili kontroller yapılmaktadır. Kontrol tamamlandıktan sonra ürünlerinizin hepsi elimizde mevcutsa ilgili ürünler raflardan toplanıp siparişinize eklenmektedir.

Tedarik süreci ne kadar sürer BKM?

bkmkitap.com on Twitter: "Merhaba, yayın evlerinden tedarik edilen ürünler 1 ile 7 iş günü içerisinde tedarik edilmektedir.… "

BKM de kaç salon var?

İstanbul'un önemli kültür ve sanat merkezlerinden biri olan BKM, 700 kişilik salonunda Tolga Çevik, Ata Demirer ve Atalay Demirci'nin gösterileriyle Yılmaz Erdoğan'ın sanat yönetmenliğinde 4 sezondur sahnelenen “Çok Güzel Hareketler Bunlar”ı tiyatroseverle buluşturdu.

Güldür güldür Show'un yeri nerede?

Güldür Güldür Show programı Beşiktaş Kültür Merkezi BKM'de çekilmektedir. Beşiktaş Kültür Merkezi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunmaktadır.

BKM Kitap kargoya verildi ne demek?

Siparişinizde tedarik aşamasında olan ürün mevcutsa o ürünün tedarik işlemi tamamlandıktan sonra tüm siparişiniz kargoya verilmektedir.

BKM de iade var mı?

Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından oluşmuşsa veya belirtilen süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz. Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.

BKM tedarik süresi ne kadar?

bkmkitap.com on Twitter: "Merhaba, yayın evlerinden tedarik edilen ürünler 1 ile 7 iş günü içerisinde tedarik edilmektedir.… "

BKM Kitap kapıda ödeme ücreti ne kadar?

Siparişinizi oluşturduktan sonra ''kapıda ödeme'' seçeneğini işaretlediğinizde gerekli bilgiler ekranınızda görünecektir. Kapıda ödeme bedeli sipariş ve kargo tutarı haricinde 7 TL'dir.

Ürün hazırlanıyor ne demek?

Sipariş Hazırlanıyor Ne Demek? Siparişinizi oluşturduktan sonra siparişinizdeki ürünlerin kontrolü, elimizde mevcut olup olmadığı ile ilgili kontroller yapılmaktadır. ... Tüm ürünler aynı yerde ve rafta olmadığından sırasıyla siparişinize eklenmektedir, bu da hazırlık sürecimizi ifade etmektedir.