PTT KEP başvuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. PTT KEP başvuru nasıl yapılır?
  2. KEP adresi almak için neler gerekli?
  3. KEP adresine nasıl giriş yapılır?
  4. Okul KEP adresi nasıl alınır?
  5. KEP hesabı kapalı nasıl açılır?
  6. KEP masrafı ne kadar?
  7. Kapanan KEP hesabı nasıl açılır?
  8. PTT KEP hesabı nedir?
  9. KEP için nereye başvurulur?
  10. KEP adresi kaç para?
  11. KEP hesabı ücretli mi?
  12. Icra tebligat ücreti ne kadar?
  13. KEP delili nedir?

PTT KEP başvuru nasıl yapılır?

KEP Hesabımı Nasıl Alabilirim? Kayıtlı Elektronik Posta sistemine üye olmak isteyen müşterilerimiz Online Başvuru bölümünden Online Ön Başvuru yaptıktan sonra başvuru için gerekli bilgi ve belgeleri hazırlayarak en yakın PTT Merkezinden hesaplarını alabilirler.

KEP adresi almak için neler gerekli?

Başvuru için Gerekli Belgeler
  1. Nüfus cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi gibi fotoğraflı ve kimlik yerine geçen üzerinde T.C. Kimlik Numarası bulunan geçerli resmî belge.
  2. Online olarak gerçekleştirilen Kayıtlı Elektronik Posta Hesabı Ön Başvuru Numarası.

KEP adresine nasıl giriş yapılır?

TC Kimlik numaranızı girip, "Giriş" düğmesine basınız, düğmenin altında gösterilecek "kod"u kopyalayınız. Bilgisayarınızın masaüstünde bulunan "inter-KEP İmza" uygulamasını açınız ve kopyaladığınız kodu giriniz. "inter-KEP İmza" uygulaması bilgisayarınızda kurulu değilse, buradan indirebilirsiniz.

Okul KEP adresi nasıl alınır?

KEP adresi almanız için ilk önce üyelik işlemlerinizi tamamlamanız gerekir. Üye başvurusu için bazı gerekli belgeleri ve bilgileri hazırlayarak size en yakın PTT Merkez Müdürlüğüne gitmeniz gerekmektedir. Ya da https://basvuru.hs01.kep.tr/online/ adresi üzerinden online bir şekilde başvuru yapabilirsiniz.

KEP hesabı kapalı nasıl açılır?

Kullanıma kapatılan KEP hesabı, ancak hesap sahibinin tekrar talep etmesi, bunun için yeniden tahsis başvurusu yapması, kimlik tespiti için gerekli resmi kimlik belgelerini sağlaması ve hesap ücretini ödemesi hâlinde yeniden kullanıma açılabilir.

KEP masrafı ne kadar?

Paketlerde yer alan gönderi adedi kadar SMS,ücretsiz olarak verilmektedir. Her ek işlem yetkilisi başına ücret 40 TL'dir. Her ek 500 MB alan ücreti 70 TL'dir.

Kapanan KEP hesabı nasıl açılır?

Kullanıma kapatılan KEP hesabı, ancak hesap sahibinin tekrar talep etmesi, bunun için yeniden tahsis başvurusu yapması, kimlik tespiti için gerekli resmi kimlik belgelerini sağlaması ve hesap ücretini ödemesi hâlinde yeniden kullanıma açılabilir.

PTT KEP hesabı nedir?

KEP, e-posta teknolojik altyapısını kullanan, bununla birlikte e-postanın gönderim ve alımına dair kanıtların oluşturulup saklandığı hukuken geçerli bir e-posta iletim hizmetidir.

KEP için nereye başvurulur?

Kayıtlı Elektronik Posta sistemine üye olmak isteyen müşterilerimiz başvuru için gerekli bilgi ve belgeleri hazırlayarak en yakın PTT Merkezinden hesaplarını alabilirler.

KEP adresi kaç para?

KEP (KAYITLI ELEKTRONİK POSTA) FİYATLARI
Paket AdıKEPKEP + E-İmza
KEP Adresi60 TL200 TL
Gönder 2090 TL230 TL
Gönder 50130 TL270 TL
Gönder 100200 TL340 TL
3 satır daha

KEP hesabı ücretli mi?

e-Yazışma İletim Ücreti Gönderilen herbir e-Yazışma iletisi için gönderilen KEP hesabı adresi başına ücret alınır. ... Gerçek Kişi yada Tüzel Kişi olarak KEP sisemine kaydolan kullanıcılar tarafından e-Yazışma iletisi gönderilmesi durumunda gönderilen e-Yazışma iletileri KEP İletim Ücreti tarifesine göre ücretlendirilir.

Icra tebligat ücreti ne kadar?

Değeri belirli olmayan icra takiplerinde, icranın yerine getirilmesi için gereken harç 2021 yılı için: 59,30 Türk Lirasıdır. Tebligat Gideri : 2021 yılı için normal tebligat ücreti 100 grama kadar 19 Türk Lirası, hızlı tebligat 100 grama kadar 38 Türk Lirasıdır.

KEP delili nedir?

KEP delili nedir? KEP sisteminde üretilen, belirli bir işlemin belirli bir zamanda meydana geldiğini gösteren ve KEPHS'nin işlem sertifikası ile imzalanmış veridir.