Uzman jandarma ne kadar maaş alıyor?

İçindekiler:

  1. Uzman jandarma ne kadar maaş alıyor?
  2. Uzman jandarma ne iş yapar?
  3. Jandarma Ne Kadar maaş Alıyor 2020?
  4. Jandarma uzman Çavuş ne iş yapar?
  5. Jandarma Teğmen ne kadar maaş alır?

Uzman jandarma ne kadar maaş alıyor?

Jandarma uzman erbaşı maaşları ne kadar? Doğu ya da güneydoğu bölgesinde görev yapan uzman çavuş maaşları: 65 TL arası. Ayrıca tüm bu bilgiler dışında Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan en düşük uzman çavuş maaşı 3100 TL civarında iken, en yüksek uzman çavuş maaşı 8400 TL civarındadır.

Uzman jandarma ne iş yapar?

Uzman jandarmalar kıt'alarda devriye komutanı ve devriye komutan yardımcısı olarak görev yaparlar. Ayrıca kıt'alarda öncelikli olarak meslekî eğitim başta olmak üzere yurtdışı yabancı dil kursları gibi genel kolluk görevini icra etmekte kullanabilecekleri pek çok kursa katılırlar.

Jandarma Ne Kadar maaş Alıyor 2020?

Görevine yeni başlayan uzman çavuş maaşı 4452 lira ile 4791 lira arasında değişiyor. Doğuda görev yapan jandarma uzman çavuş maaşı ise 6 bin lira ile 7300 lira arasında değişiklik gösteriyor.

Jandarma uzman Çavuş ne iş yapar?

1. Asayiş konularında: Ülke genelinin emniyet ve asayiş durumunu değerlendirmek, bu değerlendirmeler ışığında suç ve suçlularla etkin mücadele etmek maksadıyla, suç analizleri yaparak gelişen durumlara göre teşkilatlanma ve uygulamaya yönelik tedbirlerin alınmasını sağlamak.

Jandarma Teğmen ne kadar maaş alır?

SUBAYLAR NE KADAR MAAŞ ALIYOR 2021? 2021'den itibaren jandarma subay maaşları en düşük 6 bin TL civarındadır.