Aldığımız ürünün hasarlı çıkması durumunda neler yaparsınız?

İçindekiler:

  1. Aldığımız ürünün hasarlı çıkması durumunda neler yaparsınız?
  2. Marketten alinan urun kac gun icinde iade edilir?
  3. a101 kac gun icinde iade?
  4. Alınan mobilya geri iade edilir mi?
  5. 14 gün cayma hakkı nasıl kullanılır?
  6. Kredi kartı ile alinan ürün iade edilebilir mı?

Aldığımız ürünün hasarlı çıkması durumunda neler yaparsınız?

Aldığınız ürün arızalı çıktığında faturanızın bir fotokopisini saklayın, sonra faturanızın aslıyla birlikte satıcı firmaya başvurun. Satıcı firma ürününün arızalı olup olmadığını belirlemek için servise göndermek isteyecektir. Bu durumda size "Servis Formu" doldurup imzalatacaklardır.

Marketten alinan urun kac gun icinde iade edilir?

Aldığınız bir ürünü 7 gün içerisinde hiçbir gerekçe göstermeden iade edebilirsiniz. Ama çoğu insan ürün değiştirme ya da iade etme sürecindeki teknik ayrıntılardan haberdar değil. Bu da ihtarname süresinin geçirilmesine ve yasal hakkın kullanılamamasına sebep oluyor.

a101 kac gun icinde iade?

a101.com.tr internet sitemizden satın almış olduğunuz kullanılmamış ürünlerinizi teslim alma tarihinizden itibaren 14 gün içinde faturası ve orijinal ambalajı ile beraber iade edebilirsiniz.

Alınan mobilya geri iade edilir mi?

6052 sayılı tüketicinin korunması hakkındaki kanunda internet üzerinden alınan ürün hiç bir şart gerektirmeden 14 gün içerisinde iade edilme ve cayma hakkına sahiptir.

14 gün cayma hakkı nasıl kullanılır?

(1) Tüketici, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. (2) Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde satıcıya noterlikler aracılığıyla yöneltilmesi yeterlidir.

Kredi kartı ile alinan ürün iade edilebilir mı?

Ürün iade edilmeden bedel iadesi yapılmaz. Kredi Kartına yapılan iadelerin kredi kartı hesaplarına yansıma süresi ilgili bankanın tasarrufundadır. ... Kredi kartına iade, alıcının Bankaya bedeli tek seferde ödemesinden sonra, Banka tarafından yukarıdaki prosedür gereğince yapılacaktır.