Rönesans bursu nedir?

İçindekiler:

  1. Rönesans bursu nedir?
  2. Rönesans burs başvurusu ne zaman?
  3. Rev bursu geri ödemeli mi?
  4. Rev burs başvurusu nasıl yapılır?

Rönesans bursu nedir?

Rönesans Eğitim Vakfı bursları karşılıksızdır ve geri ödeme talep edilmez. ... Öğrenimine başarıyla devam eden ve burs kesilmesini gerektiren herhangi bir durumu olmayan bursiyer, kayıtlı olduğu lisans eğitimi süresince, kontenjan doğrultusunda burs programına devam eder.

Rönesans burs başvurusu ne zaman?

Rönesans Eğitim Vakfı, 2021-2022 eğitim öğretim yılında başarılı maddi desteğe ihtiyacı olan ve burs başvuru şartlarını sağlayan üniversite öğrencilerine karşılıksız burs verecektir. Rönesans Eğitim Vakfı, 2021-2022 eğitim öğretim yılı burs başvurularının tarihinde başvuruya açılacağını açıklamıştır.

Rev bursu geri ödemeli mi?

Adaylar, daha sonra sonuçları basvuru.revakademi.org web sitesinden giriş yaparak, kendi hesaplarından görüntüleyebilirler. Burs Programı'nın herhangi bir geri ödeme şartı veya mecburi hizmet zorunluluğu var ? Rönesans Eğitim Vakfı bursları karşılıksızdır ve geri ödeme talep edilmez.

Rev burs başvurusu nasıl yapılır?

Başvuruyu, belirtilen tarihleri arasında, basvuru.revakademi.org adresinden online olarak eksiksiz gerçekleştirmek, REV Burs Programı Gerekli Başvuru Belgeleri'ni eksiksiz ve doğru bir şekilde, belirtilen tarihler içerisinde teslim etmiş olmak.