Vodafone modem ne kadar internetim kaldı?

İçindekiler:

  1. Vodafone modem ne kadar internetim kaldı?
  2. Vodafone internet kalan nasıl öğrenilir?
  3. Kontur ne kadar kaldı?
  4. Türk Telekom Internetimin ne kadar kaldığını nasıl öğrenirim?
  5. Telefonda kaç GB kaldığını nasıl öğrenebilirim?
  6. Türk Telekom nasil kalan paket sorgulama?
  7. Vodafone hediye çarkı nasıl?

Vodafone modem ne kadar internetim kaldı?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.

Vodafone internet kalan nasıl öğrenilir?

Özet Bakiye Servisi Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Kontur ne kadar kaldı?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 4. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz.

Türk Telekom Internetimin ne kadar kaldığını nasıl öğrenirim?

İnternet hizmetinizde herhangi bir kesinti yaşanmaz....KALAN boşluk hizmet numaranızı yazıp 6606'ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.
  1. Online İşlem Merkezi.
  2. Mobil Online İşlem Merkezi.
  3. 4 – Türk Telekom Müşteri Hizmetleri.
  4. Türk Telekom Ofis ve Mağazaları

Telefonda kaç GB kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya 05'yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom nasil kalan paket sorgulama?

Türk Telekom Kalan Paket Sorgulama Faturalı Paketinizden kalan miktarı ücretsiz olarak bu yöntemle öğrenebilirsiniz. Konuşma, internet, SMS haklarınızın tamamına “KALAN” yazıp 5555'e mesaj göndererek ulaşabilirsiniz. 9333 sesli yanıt hattını arayarak da kalan paketinizi sorgulayabilirsiniz.

Vodafone hediye çarkı nasıl?

Yanımda Uygulamasını indirdikten sonra BANA NE VAR kısmına giriş yapıp çarkı çevirmeniz yeterli. Eğer akıllı telefon sahibi değilseniz yada Yanımda uygulaması telefonunuza yüklü değilse Telefonunuzda BANANEVAR yazıp 5065 mesaj atmanız yeterli hattınıza tanımlı olan hediye SMS olarak size bildirilecektir.