Doğa okullarını kim satın aldı?

İçindekiler:

  1. Doğa okullarını kim satın aldı?
  2. Doğa Kolejini ITÜ aldı mı?
  3. Doğa Kolejleri ne zaman açılıyor?
  4. Halil Gürsoy kimdir?
  5. Doğa Koleji ne kadara satıldı?
  6. Doga Koleji ne kadar?
  7. Kahramanmaraş maraş Doğa Koleji sahibi kim?
  8. Kahramanmaraş Doğa Koleji sahibi kim?
  9. Doğa Koleji Bursluluk sınavı 2021 kaç puanla kazanılır?

Doğa okullarını kim satın aldı?

Doğa Koleji'ni almak isteyen birçok kurum bulunuyor. Fakat alınan son bilgilere göre İTÜ Vakfı, Doğa Koleji'ni satın aldı. DOĞA KOLEJİ KİMİN? Doğa Koleji Metal Yapı'nın sahipleri Ömer Saçaklıoğlu ve Vedat Saçaklıoğlu'na ait.

Doğa Kolejini ITÜ aldı mı?

Mehmet Karaca, İTÜ Eta Doğa Koleji'ni işleten Arı İnovasyon A.Ş. yönetiminden alındı, yerine yine İTÜ öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali Deniz atandı.

Doğa Kolejleri ne zaman açılıyor?

Öğrenciler, uzun bir yaz tatilinden sonra 18 Eylül'de eğitime başlayacak. Doğa Koleji öğrencileri ve velileri; yeni dönem heyecanını paylaşmak, okullarıyla ve öğretmenleriyle tanışmak üzere 11-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Doğa'ya Hoş Geldiniz programında bir araya gelecek.

Halil Gürsoy kimdir?

Kahramanmaraş, Adana, Kayseri ve Gaziantep Doğa Kolejleri Kurucusu ve sahibi Uzm. Dr. Halil Gürsoy Türk Telekom Ortaokulunun dış cephesini boyattırarak eğitime katkı yapıyor. Kahramanmaraş'ın prestij okullarından biri olan Doğa Koleji'nin sahibi Uzm.

Doğa Koleji ne kadara satıldı?

TV100'ün iddiasına göre Doğa Koleji İTÜ Vakfı'na devrediliyor. Vakıf bankalara olan borçları da üstlenecek. 800 milyon lira karşılığında anlaşma sağlandı.

Doga Koleji ne kadar?

Doğa Koleji Fiyatları 2021
KampüsAnaokulu 3-4 YaşLise
Tuzla Kampüsü34.028 + KDV45.200 + KDV
Üsküdar Kampüsü36.111 + KDV-
Yakacık Kampüsü29.317 + KDV40.211 + KDV
Yeşilköy Anaokulu29.565 + KDV-
32 satır daha

Kahramanmaraş maraş Doğa Koleji sahibi kim?

Kahramanmaraş'ın en çok tercih edilen özel okullarından birisi olan 'Doğa Koleji' kurucusu Doktor Halil Gürsoy, şehrin en başarılı okulları arasında bulunmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kahramanmaraş Doğa Koleji sahibi kim?

Kahramanmaraş kampüsünün lansmanın yapıldığı toplantıya Doğa Koleji Lisanslı Okullar Direktörü Serkan Karabulut, okul kurucusu Dr. Halil Gürsoy ile Doğa Koleji yöneticileri katıldı.

Doğa Koleji Bursluluk sınavı 2021 kaç puanla kazanılır?

OYP'de 491 ve üzeri puan alan öğrencileri %100 burs ile ödüllendiren Doğa Koleji, 481-490 arasında puan alan öğrencilere %80, 471-480 arası puan alan öğrencilere %-470 arası puan alan öğrencilere %50 burs imkanı sunuyor.