Lame nasıl bir renk?

İçindekiler:

  1. Lame nasıl bir renk?
  2. Dore kumral nasıl bir renktir?
  3. Bal Köpüğü saç rengi esmere yakışır mı?
  4. Açık bal köpüğü rengi nasıl elde edilir?

Lame nasıl bir renk?

Lame kelime anlamı olarak dokusunda çoğunlukla gümüş veya metal parlaklığı verilmiş deri demektir. Metal parlaklığı verilen deri veya kumaştan yapılan ayakkabı veya çantalar lame ismiyle anılırlar. Fransızca kökenli bir kelime olan dore, altın sarısının tonlarından biridir.

Dore kumral nasıl bir renktir?

Dore kumral saç rengi, kumral tonunun dore, yani altın rengindeki ışıltılarla birleştiği bir saç rengidir. Dore kumral saç rengi kumralla koyu sarı saç rengi arasında kalır. Dore kumralın içindeki altın ışıltılar saç rengine sıcacık bir görünüm kazandırır.

Bal Köpüğü saç rengi esmere yakışır mı?

Bal köpüğü ne açık ne de koyu bir renktir. Bu nedenle özellikle esmerlere çok yakışan bir renktir. Beyaz tenlilerde de hoş durabilir ancak bizim tavsiyemiz eğer beyaz tenliyseniz bal köpüğü rengini biraz koyu renk bir boyayla karıştırarak sürmenizdir.

Açık bal köpüğü rengi nasıl elde edilir?

Saç renginiz sarı tonlarında yada açık kumral gibi açık tonlarda ise ve saç renginiz biraz daha açık olmasını istiyorsanız Loreal Casting 7.30 balköpüğü saç boyasının yarısı, koleston 9.3 altın sarısı tüp boyasının yarısını ve içine 1 şişe %9 oksidan'ı karıştırıp bir boya elde etmeniz gerekir.İyice birbiri ile ...