Huawei GT2 Pro kac dolar?

İçindekiler:

  1. Huawei GT2 Pro kac dolar?
  2. Huawei Watch GT 2 Pro ile neler yapılabilir?
  3. Huawei Watch GT2 Pro ne kadar?
  4. Huawei GT2 Pro ne zaman çıktı?
  5. Huawei GT2 Pro GPS var mı?
  6. Huawei GT2 Pro siyah mı kahverengi mi?
  7. Huawei Watch GT 2 Pro kaç renk?
  8. Huawei GT2 Pro Xiaomi ile uyumlu mu?
  9. Huawei Watch GT2e Samsung ile uyumlu mu?
  10. Huawei Watch GT 2 hangi telefonlarla uyumlu?
  11. Huawei akıllı saat GT 2 Pro iPhone ile uyumlu mu?

Huawei GT2 Pro kac dolar?

Yani bu açıdan Watch GT 2 Pro'nun güncellenmiş bir Watch GT 2 olduğunu söyleyebiliriz. Roland Quandt'a göre Huawei yeni akıllı saati için 330 dolar talep edecek. Huawei Watch GT 2 Pro, birkaç hafta içerisinde ise tanıtılacak.

Huawei Watch GT 2 Pro ile neler yapılabilir?

Huawei Watch GT 2 Pro Sağlık Uygulaması Saat üzerinden de anlık olarak verilerinizi görebiliyorsunuz, ancak uygulama üzerinde geniş detaylar mevcut. Burada egzersiz kayıtlarınıza, nabız, uyku, SpO2 ve stres ölçümlerinize günlük, haftalık, aylık ve hatta yıllık olarak bakabilme olanağınız var.

Huawei Watch GT2 Pro ne kadar?

Watch GT 2 Pro, Huawei Akıllı Tartı 3, Mini Hoparlör veya FreeLace'den biri ile birlikte 2.798 TL yerine sadece 2.299 TL!

Huawei GT2 Pro ne zaman çıktı?

200'den fazla saat yüzü seçeneği olan Huawei Watch GT 2 Pro Türkiye'de TL tavsiye edilen son tüketici fiyatıyla Huawei Online Mağaza üzerinden 4 Ekim'e kadar ön satışa sunuldu.

Huawei GT2 Pro GPS var mı?

Bunların dışında Huawei Watch GT 2 Pro'da ivmeölçer, jiroskop, manyetometre, kapasitif sensör, GPS, barometre, ambiyans ışık sensörü ve barometre gibi farklı algılayıcılar da bulunuyor.

Huawei GT2 Pro siyah mı kahverengi mi?

Huawei Watch GT2 Pro Teknik Özellikleri Nebula Grisi ve Gece Siyahı olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan Huawei Watch GT2 Pro akıllı saat gri deri kayış ve siyah kauçuk kayış ile uyumlanıyor. AMOLED dokunmatik ekrana sahip olan akıllı saat dokunma ve kaydırma hareketlerini algılayabiliyor.

Huawei Watch GT 2 Pro kaç renk?

Huawei Watch GT2 Pro Teknik Özellikleri Nebula Grisi ve Gece Siyahı olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan Huawei Watch GT2 Pro akıllı saat gri deri kayış ve siyah kauçuk kayış ile uyumlanıyor.

Huawei GT2 Pro Xiaomi ile uyumlu mu?

iPhonelar için iOS 9.0 ve daha yeni iOS sürümleri, Android telefonlar içinse Android 4.4 ve daha yeni Android sürümlerine sahip Android telefonlarla çalışabilen Huawei Watch GT2 Pro; Bluetooth 5.1 protokolü üzerinden cihazlarla eşleşiyor.

Huawei Watch GT2e Samsung ile uyumlu mu?

Öte yandan ne yazık ki Watch GT2e de önemli bir özellik yok. ... Son olarak Watch GT2e'yi Android telefonlara bağlayabildiğiniz gibi iOS ile de eşleştirebildiğinizi de söyleyelim. Ancak elbette tam uyumluluğu Android tarafında göreceksiniz.

Huawei Watch GT 2 hangi telefonlarla uyumlu?

Huawei Watch GT 2'yi sadece Huawei telefon sahipleri değil, diğer Android telefonları veya iPhone'ları bulunanlar da rahatlıkla kullanabilir.

Huawei akıllı saat GT 2 Pro iPhone ile uyumlu mu?

Huawei Watch GT 2 iOS uyumu Akıllı saat aynı zamanda iOS işletim sistemi ile uyumlu. Ama yukarıda da bahsettiğimiz gibi bazı özellikleri iOS işletim sisteminde kullanamıyorsunuz. Bunlar stres takibi ve müzik desteği.