Travocort 10 mg g 1 mg g krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Travocort 10 mg g 1 mg g krem ne işe yarar?
  2. Travogen nasıl kullanılır?
  3. GYNO Lomexin 2 vajinal krem nasıl kullanılır?
  4. Nerisona krem ne işe yarar?
  5. Travogen krem hamilelikte kullanılır mi?
  6. Zalain fitil ne işe yarar?
  7. GYNO Lomexin krem 3 günden fazla kullanılır mı?
  8. Adet iken vajinal fitil kullanılır mı?
  9. Travazol nedir nasıl kullanılır?
  10. Travazol krem ne işe yarar vajinal?
  11. Nerisona krem nasıl kullanılır?

Travocort 10 mg g 1 mg g krem ne işe yarar?

TRAVOCORT' un ambalaj büyüklüğü 15g 'dır ve 1g TRAVOCORT 10 mg (% 1) izokonazol nitrat ve 1 mg (% 0,1) diflukortolon valerat etkin maddelerini içerir. zokonazol nitrat; derinin yüzeysel mantar hastalıklarının tedavisi için kullanılır.

Travogen nasıl kullanılır?

3. TRAVOGEN nasıl kullanılır? tekrar danışınız. Doktorunuz başka türlü önermediyse, TRAVOGEN günde 1 defa hastalıklı deri kısımlarına uygulanır. Tedavi iki-üç hafta, inatçı enfeksiyonlarda (özellikle el ve ayak parmakları arası enfeksiyonları) dört haftadır.

GYNO Lomexin 2 vajinal krem nasıl kullanılır?

GYNO-LOMEXIN®, gece yatmadan önce (gerekiyorsa sabahları da olmak üzere) vajinaya 3 gün süreyle uygulanır. Semptomlarınız hızlıca kaybolabilir, ancak kremi 3 gün boyunca kullanmaya devam ediniz.

Nerisona krem ne işe yarar?

NERISONA C iltihabi ve alerjik deri reaksiyonlarını baskılar ve kızarıklık, cilt kalınlaşması, deri yüzeyinde tabaka oluşumu, su toplanması, kaşıntı ve diğer şikayetler (yanma hissi ya da sızı) gibi deri problemlerinden kaynaklanan semptomları azaltır.

Travogen krem hamilelikte kullanılır mi?

GYNO-TRAVOGEN'in hamilelik sırasında zararlı bir etkisi olduğu gösterilmemiştir. Gebe kadınlara verilirken tedbirli olunmalıdır. Tedaviniz sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız. İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Zalain fitil ne işe yarar?

ZALAIN vajina içine uygulanan ve mantar enfeksiyonlarına karşı kullanılan bir ilaç grubuna dahildir. Vajina içinde ve dış dudaklarda görülen, kandida adı verilen maya mantarlarının yaptığı vajina enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.

GYNO Lomexin krem 3 günden fazla kullanılır mı?

GYNO-LOMEXIN®, gece yatmadan önce (gerekiyorsa sabahları da olmak üzere) vajinaya 3 gün süreyle uygulanır. Semptomlarınız hızlıca kaybolabilir, ancak kremi 3 gün boyunca kullanmaya devam ediniz.

Adet iken vajinal fitil kullanılır mı?

Sevgili okuyucum, adet sırasında vajinal fitil kullanımına ara veriyoruz. Çünkü yoğun günlerdeki adetinizle birlikte fitil geri gelebilir ya da emilimi azalabilir.

Travazol nedir nasıl kullanılır?

Günde en az 2 defa ayaklarınızı yıkadıktan sonra travazol kremi ayak parmak aralarınıza ve mantarlı bölgelere ince bir tabaka halinde sürüp cildinize yeteri kadar nüfuz ettirmelisiniz. Düzenli kullanımda 2 ila 3 hafta sonra ayak mantarlarınız azalacak ve mantar dolayısı ile oluşan koku ve kaşıntı hafifleyecektir.

Travazol krem ne işe yarar vajinal?

Travazol krem vajina içine sürülür mü sorusunun cevabı evettir. Vajinadaki kaşıntı ve mantar sorununa karşı doktorlar tarafından sürekli yazılan bir ilaçtır. Düzenli olarak günde 2 kez nohut büyüklüğünde sürdüğünüzde şifa bulacaksınız. Genital bölgedeki pişikler, bakteriler, mantarlar üzerinde de çok etkilidir.

Nerisona krem nasıl kullanılır?

NERISONAC Krem'i doktorunuz farklı bir şekilde önermediği taktirde günde 2 veya hatta tedavinin başlangıcında 3 defa tedavi edilecek deri kısmına ince bir tabaka halinde sürünüz. Belirtilerde iyileşme görüldükten sonra günde 1 defa sürmek genellikle yeterli olacaktır.